Thursday, November 10, 2005

Det høller ente med fyllikkær på Tørje !

Vyrde Lesar.

Både Blogger og Castpost hadde problemer i går. Kan det ha vært DoS angrep, eller kan det ha vært linjene. Vanskelig å si, men jeg har ikke gitt opp, og legger fram BEVIS på at Fredrikstad kommune er på HØGGET.

Følg med.

I Fredrikstad blomstrer de tusen blomster. De får (noe annet ville være rart) teknikken, som de legger til VÆRSTE. Her er de også i gang med å bygge opp Østfolds nye kunstnerkoloni. De vil samle kunstnere i felles lokaler, til felles inspirasjon. Det vil de lykkes med. (Er de sin lykkes smed ?)

Her (på VÆRSTE) vil stadion stå, her vil studenter samles, her vil kulturen blomstre.

På Kongsten har de før samlet landsleir for speidere, de har SVÆRE rånesamlinger de har Tall Ships Race de har ... politikere som i tillegg til SKATT (skatt, skatt og mer skatt), ser ut til å få det til.

På Rolvsøy samles nå handelsmennene, Eurospar, møbler, Expert og Elkjøp, Handelslandsbyen Østfoldhallen, Plantasjen, Esso, Bankvirksomhet, IT-bedrifter, Binders, Stiger, stein og tipping. Får de ordna trafikken slik at den flyter både til og fra, ja da vil nok Tunejordet slite og kanskje visne bort, akkurat som gågata i Sarpsborg sentrum. Her hos OSS er ingen offensiv framtidsideer.

Her er det motsatte. Gågata skal bli kortere, biblioteket ??, Kulås (vel den ligger jo der), Isbreterrenget i Kurlandsskogen (Hæææ ???), Tunevannet (grønne alger i minus), Borregaardsyssel museum i totalt forfall, Østre bydel og sentrum (brunostblokker, brunostblokker, brunostblokker), og så det nye Mækkdånnalstørje ... Greåker Fort, Rolvsøysund bru, Skjebergdalen (Hæææ ?). Men vi har jo tragedien på Sandtørje, som jo er stappfull av fjortisser.

Frekstingene har allerede begynt på det nye sykehuset de. Bare se på bildet.

Er jeg pessimist heller ? Sarpsborg : Festivalbyen ? nei det var på VÆRSTE det.

Tenke framover ? Nei, det er Shell det !

Roger Larsen

4 comments:

Anonymous said...

"På Rolvsøy samles nå handelsmennene, Eurospar, møbler, Expert og Elkjøp, Handelslandsbyen Østfoldhallen, Plantasjen, Esso, Bankvirksomhet, IT-bedrifter, Binders, Stiger, stein og tipping."

Fjern IT-bedrifter, så har du det...men det skiller seg jo ikke så mye fra Tunejordet gjør det?

Anonymous said...

og kunstnere er parasitter på dagens samfunn. De fleste produserer så si ingenting, og det de produserer er kanpt nok kunst, og sees bare av den såkalte kultureliten, som er en samling eksentriske kvasiintulektuelle tullinger.

Roger Larsen said...

Er ikke Pwc /price Waterhouse Coopers), telehuset, Accenture allerede der da montro ? Uansett så skal det bygges, bygges, bygges ...


I fredrikstad bygges det nå opp et filmmiljø på VÆRSTE, filmstudio og kulturhall. Se hvordan det syder på Sardinen i Bergen.

Medieparken, som filstudio på VÆTRSTE heter, har allerede beguynt et regionalt samarbeid med "Film i Vest" dvs Trollhettan, Gøteborg.

Anonymous said...

De satser i Fredrikstad, og de satser først og fremst på media og kultur, det gir sarpinger også en mulighet til å satse på !(media og kultur), f.eks teknologi.

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls