Monday, November 28, 2005

Blod, gørr og fredselskere.

Vyrde lesar.

I ærber nå kvinnfølkæ som bilreperatørær. Hva blir det neste, egne ishåkkilag ?
Sjøl bruker jeg Lande Auto, her er det flere som ærber, enn andre steder. Andre steder har døm mer enn nok med å se på dataskjermer. Og så mange dataskjermer det er nere på TuneJordet, er det ikke på Valaskjold. Heldigvis.

Fredselskerne i Sosialistisk Virreparti har sammen med Suppe(sidie) elskerne og fredspartiet AP, kjøpt seg opp i NAMMO, så nå kan vi, den norske stst, levere drapsvåpen til hele verden, Og akkurat som klasebomber, det står ikke navn nå kuler heller. Det står heller ikke : beregnet på voksne over 18 år. Da blir staten leverandør av drapsvåpen, selvom vi, staten, skal være en aktiv og god eier. Og vi skal ta vare på arbeidsplassene. HÅPER DET BLIR NOEN FLERE KRIGER SNART !!

Her er skrytelista til NAMMO.

*************************

Medium Caliber ammunition from 12.7 mm to 40 mm for an international market whereby Raufoss Multipurpose Ammunition has gained widespread recognition.

Anti-armour M72 LAW (Light Antitank Weapon) and Sub-Caliber training systems. Participates in international projects at the component level.


Artillery ammunition specialising in shell bodies and base bleed charges where Raufoss is a partner in international programs.

Anti-ship artillery shells are a special company niche.


Pyrotechnic products, consisting mainly of smoke and smoke screening products as well as tracer and incendiary charges that are used in our own products.

Rocket motors based on modern composite propellants in co-operation with other leading missile industries.


***************************************

Vi, staten er forøvrig ute etter å tjene mer penger på krig, blod, gørr og fortvilelse. Den RødGrønne NeiTilEF regjeringa vil nemlig ikke ha JSF (Joint Strike Fighter), men Eurofighter.
(Vel, foreløpig er det industrien som sier dette). Eurofighter er nemlig et mer LØNNSOMT drapsvåpen enn JSF. Det er ikke sikker at det er det beste, men det betyr da ingenting, VI LIKER JO IKKE DE FLYGERNE VI SENDER UTENLANDS ALLIKEVEL.

Det som betyr noe er nemlig er : Eurofighter har invitert norsk næringsliv inn og tilbyr 100 prosent gjengjøp. HURRA !! HURRA !! HURRA !!

Roger Larsen

Ps. Jeg skal ned til Fredrikstad for å gi blod i dag, selger staten blod til krigs/fredselskende land også montro ? Hmmm .....

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls