Wednesday, November 23, 2005

Hemmelighold (KGB) og de stakkars bøndene.


Vyrde Lesar

I er kommunen redd for de åpne dører, om almuen/stemmekveget kan følge med vil de aller upperste, de selvutpekte tillitsmenn og kvinner, føle seg bundet i debatten. Er de ikke bundet av påleggene fra bakrommet da ? AP av LO, Høire av NAF, SV av de skoledumme, lærerne og sosialklientene, Frp av Carl Ivar ......

At de ikke vil at vi, valgkveget skal synes, skjønner vi når vi ser dette bruddet på estetikk, boliglinje, torgutsikt. Å kunne tillate noe slikt, kan vel bare de som hallelujaer brunostblokker. Makan til MØL.

Det meldes forøvrig, at det foregår et omfattende skattejuks blandt bønder (NATIONEN på tirsdag), denne gangen er det menneskehandel som foregår. Svindel med ved, grønnsaker, melk .. har jo foregått de siste 100 åra, så der regnes vel ikke med ? I Trondhjem for noen år siden, gikk bøndene til VEDSTREIK da de måtte betale MOMS (som alle andre), og vi husker svindelen med lettmelksforsøkene på 60tallet. De ble lagt til Marnardal meieri og erklært feilslåtte. Man fortsatte å pøse ut fet, giftig H-melk i tiår etterpå !

Ikke nok med at de er rike og velfødde og tar maten ut av munnen på millioner av fattige bønder i Afrika og Sør-Amerika, de vil heller ikke betale sin skatt til staten. Sånnt får andre gjøre, det får da holde med at de sliter seg ut på å motta SUPPSIDIER ! Egentlig så er U-hjelp også en støtte til norske bønder, så de tapper sine SUPPSIDIER direkte fra landets skoler, sykehjem og uhjelp. Kulturlandskap tytes det om, KULTURLANDSKAP !!?? Jeg bytter ut kulturlandskapet med en ny bleie på en gammel sykelig arbeider. NÅRSOMHELST !

Og som meldt i går : Nå kan bøndene bare ringe inn og registrere seg, så kommer lastebil med kran og henter skrapet, helt gratis (Nationen tirsdag).

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls