Wednesday, November 30, 2005

Når minus 17 blir pluss 3 og Store støyskjermer.


Vyrde Lesar.

I bevilger man 3,1 millioner til skolene.

Ehhh ... 20 mill MINUS 3 blir ikke det MINUS 17 mill. Hmm ... uansett så er det de upperste i Kommunen som bevilger (hmmmm) disse millionene med friske penger (hmmm ???)


Det skal ikke være lett dette med bilder, men her ser vi folkets reaksjon mot den stadige økende trafikken. Brølende trafikk uten at politikere bryr seg det minste (det går seg til prinsippet) gjør at folkedypet tar problemene i egen hånd og bygger støyskjermer. Pent er det ikke, men hva skal man egentlig gjøre når politikere gir branke faen.

Som han sa Venstremannen når folk i Sannesund klagde på støyen fra veien : Veien var her når de kjøpte !!!

Det er ikke lett å bruke blogger når man legger ut mer enn et bilde. hele Blogger er jo et script egentlig, men det kommer vel noe bedre snart.
Det meldes forøvrig at boksalget går så det susær, men bokhandlerne må forte seg å selge bøker. Den rødgrønne regjering er/var (?) nemlig sterkt i mot. Frislipp på priser ?!! Åjj, der er fali det. tenk på de SMALE bøkene, diktsamlingene av Torshild Hurbergmoen : Mot solen. Sa han .... og pekte
BOKA !

Roger Larsen

1 comments:

Anonymous said...

Det er vel mer til for at barna ikke skal klatre over gjerdet og løpe ut i trafikken, noe som skjer ofte i barnehagen ved deg. Bra noen spanderer på seg et større gjerde, og ikke et lite ett som man nesten kan gå under.

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls