Thursday, November 24, 2005

Bompenger og de salige som skal arve verden.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg er det noen som tror på julenissen. Om bompenger sparer liv, så er det viktig å huske på at det var en borgerlig regjering som satte fart på E6 prosessen. De RødGrønne har ALDRI brydd seg om det sentrale Østland. Det skulle heller ikke forundre om det var skribleriene til blandt annet undertegnede som fikk noen på Tinget til å våkne opp. VEIDRAP skrev vi om både i avisene og i brev til Stortingsfolka. Men det er vel på oppdrag fra Olførern de skriver dette, for å forberede det nye utspillet om bompenger på Særpebruæ.

Ellers så har jeg vært frekk i kjeften. Gårdagens innlegg om skattesnytende bønder gikk selvsagt altfor langt. Det har nå kommet farm at det er REGLENE DET ER NOE GALT MED, ikke bøndenes skattemoral. At jeg kunne være så DOMM å ikke se det sjøl. I tillegg har visstnok politiet gått bryskt fram og hele undersøkelsen minnet om en razzia. I tillegg dukket politiet UANMELDT opp på gården. Nei da så !!!

Da er det bare for den RødGRønne regjering å gjøre som de gjorde i skolen (de fjernet jo språk nr to da noen ikke gadd å gjøre lekser), man må se å fjerne disse vanskelige reglene slik at norske bønder kan fortsette utbyttingen av importerte fattigfolk.

Den selvsamme regjering skal også legge på bilprisene i storbyene. Der bor det som kjent bare drittsekker og papirflyttere som versågod kan betale for å få barna i barnehagen.

Og når det også viser seg at syketransporten nå skal gjøres på billigste måte, slik at bygdene mister drosjene sine (? - de har visst kunne hatt drosjer, da drosjeeierne (selvstendig næringsdrivende) har tatt seg meeeeeeeget godt betalt for å kjøre sine sambygdinger til sykehusene). En katastrofe !! Nå MÅ sykehusene ta seg sammen og forstå sitt samfunnsansvar, det er SELVSAGT sykehusenes oppgane å holde bygdenes drosjenæring i live, akkurat som det er sykehusenes oppgave å drive flyplasser. Eller ?

Ikke engang posten viser samfunnsansvar mener Nationen. Selv etterat det Posten har doblet antall filialer, selv etter at de har ØKT åpningstidene, selv etter at de har begynt å gå med (her kommer det forferdligste av alle forferdelige ord) OVERSKUDD, selv da er de ikke bra nok.

Og bokbransjen går så det susær med den nye konkurranseutsatte situasjon, DET ER GÆLI Å !
Og vern av vassdrag, noe som turistene vil ha (?), det er GÆLI DET Å !
Og at fattige land skal ha tilgang til verdensmarkedet : DET ER GÆLI DET Å !

Og det viser seg at norske fiskere tar ut tre ganger så mye blåkveite som er anbefalt, men det er visstnok bare når Spanjoler gjør det samme AT DET ER GÆLI DET Å !

Verden er jommen trist og lei.

NTIONEN anbefales på det sterkeste.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls