Tuesday, January 17, 2006

Arkeologi og de utstøtte yrker. (men lukrative !!)


Vyrde Lesar.

I er det enkelte aviser som oppdateres sent. Mange ganger er Aftenposten, Nationen, Dagsavisen, Dagens Næringsliv og Frekksttadbla i posthassa FØR SA har oppdatert nettutgaven. Sommel og tull.

Våre skatter (oldtidsfunn) ligger som kjent nedstøvet, gjemt og glemt i kjellerlagre i Oslo, og det er bra. hadde de vært på Borregaardsyssel så hadde de vel mugna eller råtna eller blitt stjælt.

Denne bloggen : Vikinger er interessang. Ta en titt .... NEI : LES HELE !!

Jeg er glad jeg ikke er journalist. Advokater, eiendomsmeglere, leger og politikere kommer i samme kategori. de er løgnere, de lar seg kjøpe og de juger ofte for å .. ja .. juge, eller berike seg selv, eller .. ja, jeg vet egentlig ikke. Norsk lax er ute å rir, men se her, man må JUGE for å få en skikkelig ingress !!! :

Nu slår norska livsmedelsverket, Mattilsynet, larm om laxen som kan vara livsfarlig, heter det i innledningen. Det har riktignok aldri Mattilsynet sagt, men det står på trykk i en av Sveriges største aviser.

Og her har vi legene/medforfatterne/pilletrillerne (triller det en pille i din lomme, så triller det en krone i legens ?) :

Anklager medforfatterne

Dette er den største svindelen fra en forsker verden noen gang har sett, og med en katastrofal svikt i samarbeidet mellom forskerne som står bak arbeidet, sier Horton (redaktøren i the Lancet) til Aftenposten.

Så har vi eiendommelighetsmeglerne da (og dette er neppe en enkeltsakt som de påstår. og de FLÅR deg om du skal selge og de fraskriver seg ETHVERT ANSVAR) :

- Kredittilsynet har under inspeksjon i foretakene avdekket at det har foregått formidling av boliger under oppføring i tilknytning til ulike utbyggingsprosjekter i Bergensområdet på en måte som anses i strid med god meglerskikk, skriver Kredittilsynet i pressemeldingen.

I strid med god meglerskikk = SVINDEL på norsk.


Pen reklame I LYSLØYPA !!!!!!


Roger Larsen

PS : Fredrikstad har store trafikale problemer. Men vi vet jo at Fredrikstad er et sentralt strøk på Østlandet (Østlandet = politisk banneord. østlandet betyr Helvete eller dæven eller dritt eller noe sånnt. Sentralt strøk = områder hvor folk flest ærber, produserer for export, klarer seg sjøl eller som det heter på politikerspråk : drittsekkstrøk )(distriktene selger nå fisk som er så forurenset at ikke engang Russerne vil ha den, så hva gjør så de berømte distriktene : Jo, de roper på han STATEN, nå må han STATEN hjelpe oss (vi kan jo ikke noe for at vårt for er giftig !?))

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls