Monday, November 19, 2007

Det er mørkt, slå av krigen!

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg har noen solgt ei hytte. Jommen bar at ingen arva den, da ville det blitt mya arveavgift gett. Ja, nærmære TRE millioner. Tenk, ungene går konk når foreldara dør, grunnet arveavgiften.

Våre i Afganistansoldater har heller ikke støtte fra helikoptere som kan fly om natten. Skal de slåss så skal det være om dagen. Snart skal de ha svenske jetjagere til støttespillere (i følge SV), jetjagere som vedlikehodes i Sverige? Eller av Nato? Bør Nato ha like fly? Bør vi ha fly som flyr om natten, dagen eller kanskje begge deler.

I tillegg sultefores kuene her i landet, NEI, NEI , det er Politiets Sikkerhets Tjeneste (noe uviktig tull) som sultefores, sånn var det ja. Man kan da ikke slutte å suppsiddiere kuer, pottitter og erter. I hvertfall ikke bare fordi vi skal forsvare oss mot terror, og krig og sånne ting som ikke er så viktig som fet brunost. Dælæn ...

I sannhet et fattig land.

Tiltredes!!

Roger Larsen

Ps : RimiHagens skole vil koste 40 mrd pr år sies det, og det er vistnok mye PÆNG. Omtrent det vi suppesiddierer et håpløst gammeldags landbruk med. Det er som kjent mye som er viktigere enn skolær å sånnt. Kuer blandt annet!

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates