Tuesday, November 27, 2007

TERRAsser på zstadion.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg skal miljøsvina taes, kanskje de skulle konsentrere seg om trafikkstyring og om Rygge da? Hva var det opposisjonen ville igjen? Jo, gratis tømming av søppel på alle kommunale fyllinger.

Ad TERRA :

Da er spørsmålet : OM denne spekulasjonen hadde ført til enorme GEVINSTER, og SÅ hadde blitt oppdaget, skulle da Terra beholdt gevinstene? Bør Økokrim undersøke ALLE norske kommuner for å se om de har tjent noe på ulovlige spekulasjoner tidligere? For det er vel ikke slik at tap er ulovlig og gevinst lovlig? Dette er en myr av etiske problemstillinger og ikke lett…

Vi er heldige i Sarpsborg som ikke har spent penga på sånnt. Men kommunen sitter på enorme eiendomsverdier, blandt annet i Stadionområdet. Hvis nå stadionområdet selges til kommunal “takst” og ikke på det åpne markedet, vil vi da tape hundrevis av millioner? Den Anonyme fra Skjeberg, han/hun som sendte brev til “utvalgte” her i kommunen, påpekte at en slik tomt i Hamar (?) området (tilrettelagt for en ny bydel), ville innbringe mellom 600 og 1000 millioner.

Det ER glupske spekulantgjedder i sivet i Sarpsborg også. Såkallte eiendomsutviklere, men de er sikkert samfunnsaktører som kun og helt absolutt bare, tenker på fellesskapet vårt, ikke bankkontoen sin!

Roger Larsen

PS: Det er mange papirløse innvandrere i landet, og mange av dem jobber for småpenger! Uten norsskurs, uten advokater, uten sosionomer SÅ KLARER DE SEG SELV! Og nå vil SV og de andre "synd på kriminelle" partiene gi de amnesti sånn at de skal få trygd!?

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates