Saturday, February 03, 2007

Nå står ikke verden til påske alså.

Vyrde Lesar.

I trykker SA denne (verden står ikke til påska snart alså !!) og legg merke til :

– Ideologisk står tanken om enhetsskolen, men den blir ikke valgt hvis skolen ikke er god nok. Enhetsskolen må gi best kunnskap også for enerne, sa Huitfeldt og la til at dersom enerne flykter så blir det en todelt skole med mange private alternativ

Det ser alså ut til at AP nå vil at enerne skal få utfordringer (selv de enerne som ikke er best på SKI, men i MATTE). Nå står ikke verden til påske alså.

Og skoleministeren som HATER kunnskap (men liker synsing, finne seg sjæl, nynorsk å sånn) den djupe dal, Djupedal, går inn for PRØVER i skolen (verden står ikke til påske alså), men de skal vistnok ikke brukes til noe. For et liv.

Og Arbeiderpartiets Olav Akselsen har vært i Portogal å stemt for reduksjon av CO2. Han stemte for en reduksjon på 30%, men tenkte ikke spesiellt på Norge. Han tenkte selvsagt på negrene i Afrika som skal brenne færre bål og drive med mindre industri og kjøpe færre biler, han tenkte på inderne i India som skal brenne færre bål og drive med mindre industri og kjøpe færre biler, han tenkte på kineserne i Kina som skal brenne færre bål og drive med mindre industri og kjøpe færre biler, kort sagt så TENKTE HAN PÅ ALLE ANDRE UNNTATT NORGE.

Drit i verden, leve Norge. Stao pao !!! Og hva het statsministeren vår igjen ? Har noen sett ham i det siste ? Spøkelseskladden som han kalles blandt innvidde.

Roger Larsen

ps (brev til nrk)

Hunter.

Det er vel ikke her jeg skal klage på lyd og bilde, men dere er vel på jobb.

Hunter på web-tv hakka og stoppa litt, men jeg kom meg gjennom. lyden var litt vansklig for oss med hørselsproblem, så teksting hadde vært ok.

Men så til saka : det var episode 5 jeg skulle se, da jeg gikk glipp av den. Dere har lagt ut episode 6. Den er vel ikke engang sendt den ?

Vyrdsam helsing
Roger Larsen
Jutulveien 46
1709 Sarpsborg

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates