Thursday, June 14, 2007

Glassklare meninger

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg holdt Kvisviken seg ihverfall for god til å skåre. Han er jo Greåkergutt og brifær ente med skåringær når det ente er nødvendig.

I tragikomedien om Byggesaken på ise, er nå leder i planutvalget (har man planer for en strukturet, estetisk, historiebevarende og ryddig byutvikling alså ?) Odd Jan Skriubakken ute å rakker ned på undertegnedes politiske engasjement. Han synes vistnok at nivået umuliggjør videre debatt (og debatten skal man jo EGENTLIG ta på bakrommene?(eller skal man bare ta en telefon?)) og det er tristogleit. Til det er bare å si at undertegnede ikke flyr rundt i Sarpsborg sentrum på første mai med tusj og klødrær på plakatparolene jeg ikke liker, men det er kanskje et slikt sakelig nivå politikeren Skriubakken etterlyser? Men sosialisten har kanskje andre idoler enn meg ?

Etter å ha bevredet undertegnede forklarer Skruibakken oss hva som EGENTLIG ble vedtatt/ikke vedtatt/skal vedtaes i Byggesaken på Ise. Hmm .... Er byens politikere uenige om hvilket glassklart politisk vedtak de har fattet ? "Meningsløse politikere" kaller SAblekka dem, det er feil. Alle ser ut til å ha sin egen mening om hva som er vedtatt, eller for å si det på en annen måte. Er det Babels tårn de har reist på Ise ? Kanskje man burde ta seg en tur for å titte ? Ikke glem tusjen !

Roger Larsen

PS : Handel- og kontorklubben i LO, som representerer de ansatte i Folkets Hus, mener de har avtale om at dokumenter ikke skal utleveres, fordi mange av deres ansatte stilte som betingelse, og fikk, løfte om anonymitet før de uttalte seg til granskingsutvalget.

Dette anonymitetsløfte går LO (alså løgnerne) nå bort i fra.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates