Thursday, August 30, 2007

e-mail og fyllinger

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg har ikke SA fått med seg denne nyheten sånn rett foran valget. Vi er skrekkeksempel på seindrektighet.

Da Forbrukerrådet mailet Sarpsborg kommune med et enkelt spørsmål om hvilke lister som stiller til lokalvalget, tok det syv uker å få svar. Vi merket at det loktet kjemikalier fra kloakken ved nye tindlundvei 80, det kan skyldes at fyllinga oppe i skauen leær på seg eller at noen har tømt kjemikalier i dass. Tok kontakt med kommunen og fikk aldri noen respons før jeg videresendte en mail til Rådmannen. Da ble de litt liv : Håvard Vestby sender en mail til utbyggerern hvor han hånlig bruker ordet "hevdes" - han trekker alså min mail i tvil og han LEGGER VED MIN MAIL !! Makan til tulling.

Det har for øvrig ikke skjedd noenting med henvendelsen - de bygger uten å ha fulgt forurensingsloven? (har du brettet malkekartongen din)

Og sjøl vet jeg om 3 fyllinger som er bebygde - den som Kvisvik sitt hus sank ned i, en tvers over veien der, en på Yven, har de sjekket grunnen på Greåker fort? Og hva med Ravneberget hvor det nuh er tuppefengsel.

Det er som om det er slik : la det suse og gå til det skjer noe, vi har nok med Jordet. Kurland nord er jo radioaktiv i tillegg sånn at man må jo lure : vet de som kjøper seg bosted der det? At Kurland Nord er radioaktiv ser vi i rødt på kommunenes farekart. Lungekreft noen?

Og når vi nå er inne på kreft : nå skal det bygges skole rett ved høyspentmaster og en høyspentstasjon (eller skal de flyttes?) på grålum. Husk Årum ...

Fra bunkern på Borregaardsyssel.


Gjennom kikkehullet ser vi dette.

Og her er "sponsorene" desverre uten telefonnummer.

Roger Larsen


PS: Liv Signe Navarsete sier følgende om NSB-aldriettog: Jeg legger meg ikke opp i den daglige driften. Nei det får vel holde med at de prøver å ødelegge Hydro (som er et drittselskap : DE GÅR MED OVERSKUDD!!!!).

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates