Tuesday, March 02, 2010

Bompengeskatten og 109 (mellom Sarp ogFrekkstad). Bevisst nedprioritering!

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg kan kaninene vinne når ikke skiløperen vant. Gi mannen litt astmaspray da! Gi ham litt astmaspray!

109 er lavt prioritert står det i bompengeSA. Grunnen til dette, er selvsagt at om man oppruster 109 og setter opp endel nye skilt (bl. annet HJELPER bilistene til å bruke Sannesundbrua (E6) over elva) så trenger man ikke en eneste xtrabompengeskattbod i Sarpsborg. Bare det å gjøre farten lik på hele 109, feks 60 hele veien, vil få trafikken til å flyte lettere.

Statens vegvesen er selvsagt ikke ute etter å gjøre det på rimligste og letteste måte, de er ute etter PROSJEKTER for å mele kaka si. Vi så jo det da ny SANNESUNDSBRU BLE BYGGET, HER KUNNE MAN FOR NOE SMÅPENGER HA løst store deler av trafikkproblemene i Sarpsborg, men man valgte å la være. Hvorfor det montro? Det ser du i dagens SA. Noen snakket nok sammen på de dunkle bakrom. Dette er selvsagt avtalt spill, selvom SA (de som har snakket med LO og AP på bakrommet om Kulturhus) selvsagt vil kalle det en forestilling. tøys, innbildning …. krrrmmmmtt. Det kom belaglig det Kulturhuset SOM SKAL REDDE ØSTRE.

Les diktet jeg skrev i mandagens bompengeSA så skjønner man det nok. Dagens situasjon kommer selvsagt ikke ned fra himmelen, men er konstruert på de dunkle bakrom. (Hvis vi ikke bygger Sandesundsbrua stor nok, så kan vi presse gjennom bompengeskatten og skylde på alle andre enn oss sjøl og tenk æ dere, PÅ ÆLLE DØM RØDE SNORENE vi kan klippe).

Politikrene fjerner seg stadig mer fra folket de er utpekt (av andre politikere – den kaklende klasse) til å tjene. Stadig færre stemmer (selvom politikerne på venstresida importerer stemmekveg så det durær), politikerne setter ikke dagsorden, de er snart kun i veien for ymse vesen, og tilbringer sin “fritid” i ymse styrerom sammen med kAPmerata. For en ting til er sikkert, i denne pakka ligger det mye pæng.

Husk at en familie i Sarp har både to og tre biler… og det ER et parti som er mot bompengeskatten. Kommer de i regjering, så skal de fjerne bompengebodene!

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates