Sunday, March 07, 2010

Skjult subsidiering og miljøhærværk.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg kjøper monopolavisene opp konnkurrenter å legger de ned. Med subsidiepæng.

SA&Hør koster oss mye mer enn vi vet. Skjulte subsidier som spesiellt de sossialdemokratiske aviser nyter godt av (og har brukt på typografer som ikke gjorde noe fornuftig i åresvis) skriver de selvsagt ingenting om. MOMS vil de ikke betale og billig, subsidiert papir skal de ha. Ikke nok med at tømmerbønder er sterkt subsidiert gjennom bondedepartementet, men de mottat også enorme subsidier for å bygge skogsveier.



I seljord fikk de en million, og brukte den til å lage en vei inn til et område som var planlagt fredet, og så ødela disse kvisene (som jo bønder kan sees på, noe som skinner blankt og hvitt, men sprekker når de pirkes på), dette området. Når de har tøti nok og fått ødelagt miljøet, bruker de skogsveiene til å legge et hyttefelt i enden, og vipps kroner på konto (men ikke den kontoen som landbruksdepartemenetet regner på), med vei betalt av fellesskapets kasse.

Det er på tide å avslutte dette prosjektet i Norge, det er på tide å slippe andre til, feks bønder som vil ærbe og TJENE PENGER SJØL!

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls