Saturday, August 20, 2011

La vanlige følk betale for de som ikke gidder å betale, sier Sarpsborg Arbeiderblad. Makan!

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg synes lederen at det er så trist at man må ta ansvar for egne handlinger. Det er nemmelig noen/endel som ikke betaler for SFO og barnehage (sikkert også husleie). Dette er jo typisk, hurra for de som driter i fellesskapet og velt byrdene over på de som ikke drekker opp penga, akkurat som med leiligheter og biler og ... Når det gjelder SFO : TA BARNETRYGDEN! STILL KRAV!

Sendte avgårde tre sekstenåringer til Inspiria. Der hvor man skal fatte interesse for realfag og matte. De kom skuffet ut etter tre kvarter, det var det kjedeligste de hadde vært med på på lenge. I grell kontrast til hallelujaropene i Sarpsborg Arbeiderblad. Det skal bli morro å se framover hva som skjer.

På Rygge jubles det, snart i null. Da tjener de vel nok pæng på fyll, tobakk og parfyme til å putte pæng i lomma snart. Men når de selger "billig" fyll, røyk og parfymestank, vil ikke det gå utover distriktets vanlige kjøpmenn (de som må gjemme tobakken bak skjermer, øllet bak forheng og som sliter med svensketrafikk?).

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates