Friday, May 05, 2006

Flyplassen og Sarpsborg innflyvningsby.

Vyrde Lesar.

I har edruligheten igjen intredd.

Og de skriver, helt rett, at Naturvernforbundet har drøya altfor lenge med å komme på banen. Jeg har lenge lurt på hvor de har vært og nå er de for sent. Desverre. For det er ikke bare støy denne banen kan skape, den vil skape problener med klimagasser, med sykehuset på Kalnes og med turister. uHvem vil turistelle under en innflyvningssone? Noen, men ikke mange. Du kan se de rundtomkring på verdens flyplasser. På feks Heathrove i London har de egen utkikksplass og her står de hver dag, med kikkerter, med store notatbøker, pc-er ... og noterer bilskilt ... ehhh ... flyskilt.

I Bergen bodde jeg i nærheten av innflyvningen til de fire flyplassene Bergen har, Helikopterflyplassen til Haukland sykehus/redningstjenesten, helikopterbasen på Flesland, sjøflyplassen i Sandviken og flyplassen på Flesland. Det var og er et støihelvete, men så er Bergen spesiell, Bergensdalen er trang !

Det er forøvrig til Bergen Rådmannen og Ordføreren burde dra for å suge inntrykk til Campusekatten sin, ikke til Seattle eller hvor de nå var!

Roger Larsen

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates