Wednesday, May 31, 2006

Med mandelløs sønn og noko attåt.

Vyrde Lesar.

I er det noen som tuller, og noen fra Opstad(?) har vært i Grand Forks sammen med både ordfører og rådmann og folk fra Redningsselskapet. Det er få som reiser så lite som oss, sier ordføreren i en kommentar til SA (hva kan så DET ha med saken å gjøre ?). Opstad skulle beleilig nok også holde et foredrag på samme tid :

"OPENING LUNCHEON (included with your registration fee)
"They Said He Was Useless; He Was No Farmer"
Dr. Steinar Opstad, Founder, Board for the American College of Norway, Moss, Norway

Dr. Opstad discusses the importance Norwegian immigration has had on the Norwegian technology and modern farming, the importance of preserving our natural resources and the work of libraries in furthering the understanding of our common cultural heritage."

Så da fikk de med seg dette foredraget da sikkert. Langt å reise for å høre et foredrag, men de reiser jo ikke så mye ellers!??

At SP-dronningen (Anne Enger lahnstein) og Opstad også har vært der for å knytte kontakter er helt i orden, det ligger jp midt på tjukkeste bondelandet. Bi litt .....
Det var jo som redningsselskapets sjef at hun var der .. Hmmm ?

Her er kartet :


Og Grand Forks er omtrent i midten.

Høyskolen havner vel enten i Halden eller Fredrikstad, det er ikke sikkert det er til Grand Forks man bør dra for å skape blest om sin Campus, kanskje Oslo er lurere?

Arbeiderpartiets energiske iPod minister, har forøvrig kommet med et nytt politisk prinsipp : TV2 skal ikke få bli en betalingskanal i det nye digitale bakkenettet (det med 1000vis av kanaler), da folk ikke er vant til å betale for denne tjenesten!!?

HÆ ?????

Hørte jeg rett, skal man fjerne bompengestasjonen på den gamle svinesundsbrua da, la være å innføre boligskatt og hytteskatt ... mannen må jo være stokk dum stakkar !!

Roger Larsen
Hrotgeirr Skeggilarson. (he,he,he).

Det er jo så populært å skifte navn nå. Jeg har tenkt å gjøre det jeg også, men er ikke sikker på om jeg skal skifte til Nilsen eller Olsen. Er det noen som har en formening, så gjerne ....

2 comments:

Anonymous said...

Etternavn:

Stedsnavn stinker undertrykking ala Bunad.

Sen-navn stinker kolonimakt.

Son-navn lukter heller ikke godt.

Sønn-navn derimot er sakene.

Roger Larsen said...

Hrrm, hrrm... kanskje jeg skulle kalle meg noe med studenterlue ?

Sønnen er hjemme og i god form, Hrotgeirr -- > han som er god med spydet på gamalnorsk og jeg ER jo en skjeggelarsen ...

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls