Tuesday, May 30, 2006

Sykt barn som skal ta mandlene og en reprise.

Vyrde lesar.

I skjer det ikke så mye, men det ser ikke ut til at dette ringe leserinnlegg kommer på trykk.


Vyrde Lesar.

SA fyller våre hoder med spørsmålstegn. Det er krangling om hvem som sier hva til hvem, når i bystyresalen og det er krangling om fotballturer til Ålesund. At rådmannen ikke vil høre på Høire-Stray og Frp-Westlie når de lufter bekymringer om saksbehandlingsrutiner og salg av kommunale eiendommer, får vi leve med, men det er ikke tilrådelig å stå, som en struts, med hodet i sanden og pompen i været nå i disse våryre tider. Da kan både det ene og andre skje! Kanskje rådmannen burde ta hodet opp av sanden og lytte på mindretallets bekymringer, selv når bekymringene luftes offentlig i formannskapet. Han er kanskje vant til forhandlinger i dulgsmål på kommunale kontorer? Hva vet vel vi om det? Regjeres det etter demokratiske eller fryktbaserte prinsipper i Rådhuset montro? Kanskje Ordføreren kunne gripe inn? Som tidligere sagt : Look to Fredrikstad! Lokalavisen der sier : "Ordføreren er da heller ingen partipolitiker, men en samlende figur for hele kommunen og hever seg over politikken." Og sånn er det vel her også?

At AP stempler de fleste av byens utbyggere som lurendreiere og fixfaxere får også stå sin prøve. Oskarsgate 50 og 52 ble solgt til Betongbygg og SOBBL, uten anbud, fordi "de vil bygge i tråd med vår sentrumsplan", sier Linda Karlsen, AP. Det kan umulig bety noe annet enn at alle andre utbyggere IKKE ville fulgt sentrumsplanen (Som er kvartalsbrunostblokker i 4-5 etasjer? Og kan man egentlig kalle dette en "plan"?). Derfor er alle andre utbyggere potensielle snikutbyggere. Tenk om de tok vare på noe grønnt!! Jeg legger ved et bilde slik at almuen også kan beskue den ekle giftslimsnørrgrønne bakgården i Oskarsgate 56. Bildet er satt sammen av to bilder og er derfor litt uskarpt og den fine byveggen i bakgrunner er delvis forsvunnet. ÆÆÆÆÆÆHHHHH! Noe så fælt! Rull ut asfalten karer! Kom med BETONGEN !! ØYEBLIKKELIG !!! Vi ser jo alle hvor spygrønntfælt dette er!! Hent motorsagene!!

Et bilde fra Karl Johans gate, hvor kommunens estetikkutvalg sikkert roper høyt hurra for en vellykket fortetting, følger også med. Det er sånn det skal gjøres. Eller ?? For 25 år siden ble Sarpsborg kallt hagenes by, Molde kalles Rosenes by, og Sarpsborg kan nå kalles Betongbyen? Fotballturen til Ålesund diskuteres også. Om man heier eller ser på stadioner, er vel likegyldig, så derfor skal jeg nøye meg med å referere fra Statens personalhåndbok eller "Etiske retningslinjer for statstjenesten", så får folk bruke skællen sjøl :

"4.5 Mottak av gaver og andre fordeler.Statsansatte skal ikke, verken for seg selv eller andre, ta imot - eller legge til rette for å motta - gaver, reiser, hotellopphold, bevertning, rabatter, lån eller andre ytelser eller fordeler som er egnet til, eller som av giveren er ment, å påvirke deres tjenestehandlinger."

Jeg er sikker på at både rådmann og ordfører har fulgt disse enkle etiske prinsipper, og utbasunerer at nå MÅ opposisjonen holde opp med å tale høit i det offentlige rom om rykter og andre ubehagligheter, da det som egentlig skal til, er hvisking i korridorene. Det var 7. april at SA meldte at SOBBL og Betongbygg spurte kommunen om de ville selge i Oskarsgate, og da var ikke engang forprosjektet begynt. Her hviskes det fort.Skællen, som jeg har nevnt tidligere, er for øvrig den klumpen som sitter mellom skulderbladene og peker oppover mot himlen. Den kan være både med og uten hår og gies ofte bort før f.eks slagsmål. Derav uttrykket som ofte uttales sent fredags og lørdagskvelder : "Schkarru ha en skælle heller?" Vi er ofte gavmilde på de tider av døgnet.

Beboere på Hvaler (for noen TULLEKOPPER) mener forøvrig at de folkevalgte har et klart moralsk ansvar for å ivareta interessene til dem som allerede bor i kommunen og ikke bare utbyggrernes.PRÆHÆ-HÆ-HÆ-HÆ-HÆ!!! PRÆHÆ-HÆ-HÆ-HÆ-HÆ!!!! PRÆHÆ-HÆ-HÆ-HÆ-HÆ!!!!! Ja, de kan fortelle mange bra vitser på Hvaler!!

 
  Posted by Picasa

Roger Larsen
****************

NB !! LES DETTE !!Bildene SANY0024 og 25 er orginalene, og Oskarsgatebakgård er satt sammen av et program, de er ikke manipulert av meg. Bruk eventuellt det/de bildene dere synes passer, men om dere bruker et av de nummererte bildene, så må denne setningen fjernes : Jeg legger ved et bilde slik at almuen også kan beskue den ekle giftslimsnørrgrønne bakgården i Oskarsgate 56. Bildet er satt sammen av to bilder og er derfor litt uskarpt og den fine byveggen i bakgrunner er delvis forsvunnet

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls