Sunday, January 27, 2008

Det er alle andre som skal slutte å fly!

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg mener noen at Rygge vant, men det er feil! RÅKAPITALISMEN vant.

Det er jo som kjent alle døm andre som skal la være å fly, og alle kinereræne som ikke skal kjøre bil. Vi de fete, hvite ariere derimot … verden her vi kømm!!

Den rødGRØNNE(?) regjering har nå mista all troverdighet i miljøspørsmål både ute og hjemme. Det er jo trist. Men ekstra trist for feks Finnmarkinger som skal få 100tusenvis av tonn med køl og CO2 i hue de kommende åra.

Gardemoen skulla aldri vært valgt som hovedflyplass, jeg har ikke snakket med en eneste flyger som mener at Gardemoen ble valgt av flymessige hensyn, den ble valgt av distriktspolitiske. Hadde man valgt Hurum, ville dette vært unngått.

Nå gjelder det bare å få flytta jernbanen UT AV MOSS og bort til Rygge flyplass, dette for å gjøre Moss sentrum bedre. For en ting er sikkert, de private kapitalistinteressene som overkjørte den demokratisk fattede konsesjonen de fikk, vil gjøre det igjen. Med lokalpolitikere på parti, lokalpolitikere med dollartegn i øya og som håper på lukrative verv etter avtjent politisk vikeplikt.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates