Saturday, March 15, 2008

Fortet.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg vil AP-politikkæræne kjøpe billig for å gi det bort til milliardærkammerata sine.

Og Fjeld sier noe : ”Den eneste måten å bevare et slikt område på, er å bruke det”, sier Fjeld – det er feil det Gry (sjorrnalist i SA), den eneste måten å bevare et slikt område på er å vedlikeholde det. Her mangler vedlikeholdet totalt, og siden fredsleiren er ødelagt kan man jo likegodt støpe over hele greia. Jeg tror xtremfortetterene vinner, og som sagt så kan dere gjerne få komme ned i Nye Tindlundvei å se på en xtremfortetting som virkelig smeller. Her er ikke plass til et eneste barn ute. Hu kers? Egentlig .. ingen ser det ut til.

På den annen side så er det ikke SÅ rart at kommunen ikke har råd til vedlikehold, Monumentet til Mannen, Jordet, koster stadig mer. Når Bukkartmilliardæren får ta seg til rette for 1000 kroner pr 20 mål, må man spørre : Hvilken hatt hadde sjefen for Borg Næring (eller hva det nå heter) på seg, da han inngikk en slik avtale. Søle bort fellesskapets verdier på denne måte, må da være lovstridig?

Ta en tur ned å se på skiltet ved bruæ, ikke engang dette gidder de å vedlikeholde (vel, nå er det noen år siden jeg var der, det kan jo ha skjedd NOE de siste 5 åra, men jeg tviler og egentlig fortviler over denne redsel for vedlikehold, vi så jo åssen det gikk med bruæ!)

I dag skal vi rødde kjøkkenet på Tindlund.

:-)roger

3 comments:

 1. Seriøst Larsen. Jeg er ikke treg med å kritsiere sosialister eller dagens AP-kommune. Men det virker som du liker å kritisere autoritet bare for å kritisere autoritet.

  Jeg har ingen sympatri for disse amatørene i Olavshallen A/S. De har jo kun en muntlig kontrakt om å lkøpe tilbake tomta til den prisen de solgte den til SArpsborg kommune til. Dette er latterlig. Når en AP-kommune driver mer proddt enn en investor, da fortjener du kanskje tape penger.

  Jeg vil gjerne at du svarer på dette spørsmålet Larsen. Hvor er det kommunen har feilet her? Hvor ikke Olavshallen har feilet?

  PS: Jeg ler av at Olavshallen AS ikketror på VItensenter ved E6, men selv tror på konferansehall.

  ReplyDelete
 2. Dette er ikke kritikk, det er politikk på politiske premisser.

  ReplyDelete
 3. ler av Olavshallen AS??? og at de er amatører?? synes du burde se deg litt rundt i sarpsborg. de såkalte amatørene eier flere store eiendommer overalt i norge, med suksess.

  ReplyDelete

Amazon Associates