Sunday, March 02, 2008

FRP - et miljøparti?

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg har LO ankommet. Han derre Flåthen er overalt alså. Men bildet er litt uskarpt (eller tatt etter en Skjærtorsdagstur ti Strømstad - det ser ut til at han har fått seg en Sarpeskalle).

Noen på SA-debatt påstår at billige miljøvennlige biler er FRP-politikk.

Det har aldri slått meg, og jeg kjenner ikke noe til FRP's program, men at de skulle være et miljøledende parti kommer ikke som noen overraskelse. De har jo pekt ut veien ofte ... som regel har deres forslag blitt til virkelighet et tiår etter at de har foreslått de. De er jommen *radikale* alså ..

1. Miljøvennlige billige biler er alså FRP-politikk .. he, he ..

Det den rødgrønne regjering går inn for er flyplasser (Rygge), etter å ha lagt landets hovedflyplass (Gardemoen) ute i distriktene og valgt den av to (Hurum og Rygge) som var den minst flyvennlige, minst miljøvennlige, men som ga Arbeiderpartiet flest stemmer.

Nå går de inn for kvotehandel. Den fungerer slik :

En Afrikakonge i Afrika peker på en sump og sier : Her skal jeg *IKKE* bygge fabrikk, og voila, han har kvoter som *VI* de fete, late, ariere, kan kjøpe. Da blir de mye sult og annen faenskap i landet til Afrikadiktatoren, men da kan vi sende mere *PÆNG*, dvs U-hjelp (det kryr av venna til Jens i sånn derre velledige organisasjoner med millionlønner og fete tillegg) til Afrikadiktatoren, toe våre hender og si at vi har gjort det vi kan.

:-)roger

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates