Sunday, March 09, 2008

søvnige småbyer på kongtinentet!

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg var det engassjerte jenter på Gleng. Åffer var døm ikke uttafor SFK-hytta på Kurland og skrek at jentongæne også skulla ha dussjær da? Akkurat som guttæne har. Kanskje det hadde noe med spennende vin å gjøre.

Det holder ikke at Rådmannen tar hensyn til ”næringen”, spesielt hotellnæringen på rimelige tomter, vi drekker for lite uansett. Å ta hensyn til ”næringen” betyr dessverre å ikke ta hensyn til de barn og unge som får fulle pappaer og mammaer ramlende inn dørene sent på kveld, i en god kommune å vokse opp i for barn og unge. Utvidede åpningstider betyr mer fyll, sier politiet, men som kjent : Pengær prekær og pengær bestemmer. Ongær å sånt, døm prekær man jo om i finfesttalene, så det får holde. ÅPNE KRANET DØGNET RUNDT FOR VÅRE KAPPITALISTKAMERATER!!

Man mener det samme på MonopolPolet. Jo mindre folk drekker i en by, jo dårligere utvalg i hyllene. Så stå på ælle Særpinger, vil dere ha godt utvalg i Polhyllene. DREKK SOM FAEN!! Gjerne til dere spyr, jager onga på dør og bankær kællen. Det er et sånnt forbruk som medfører et godt utvalg på MonopolPolet. Man skulle jo tro at det er en vits. Men det er det desverre ikke!

Sjøl har jeg nå tenkt å begynne med vinproduksjon, på gamle stokkær, som vistnokk skal være så ille bra. Jeg har noen gamle jernbanesviller liggæne, sånne med rester av kreosot sånn at da har vi sikre at vinæ blir annsjless og spennende (og GIIIID, nu oppdaget jeg en ny lampe dere, på en vikentur til TORP avholdslosje - helt sannt (men ikke bra nok for dissæinkara - vikenturer må da MINST være til NevveJokke i Amerika)). Når så druene har grodd skikkelig ut og blitt røde og fine, plokkær jeg døm, men flekker av de sødmefyllte bæra (Æsj kommÆSJ alså sødme og sukker! Hva i helvete er det natturn trur den driver med!!) og tællær åpå døm og lager vin av KVISTÆNE. Det er selvsagt en pyton (nei det var feil) SPENNENDE vin, beregnet på proffer og de som KAN LITT OM STOKKÆR (eller var det sure sokkær?), men som sagt, så spennende, så spennende. Den skal da serveres utenfor turistløypene, for turister er for Dissæinkara, noe dritt alså, de blander seg aldri med vårrsj turister, men glir lett inn blandt lokalbefolkningen i søvnige småbyer på kongtinentet! Stao pao Dissæinkarra, jompen jarra ..

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates