Wednesday, March 10, 2010

NSB og tullete regjeringsmedlemmer.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg bygges det stygt, har jeg påpekt. Nå kommer problemstillingen (i følge SA er det sikkert en forestilling) iNRK-ptogrammet : Spekter - hvorfor bygger vi så stygt. Deler av Borgarsyssel skal rives, vi bor nemmelig i et fattig land.Underdirektør Benedicte Mælan i Forbrukerrådet skyter hardt både mot regjeringen og mot statsminister Jens Stoltenberg.

Stoltenberg og regjeringen har skylden for togkaoset, og viser ikke vilje til å hjelpe titusener av pendlere som er rammet av forsinkelser og innstilte tog, var budskapet fra Mælan og Forbrukerrådet.


Og svaret :
Hvor er Randi Flesland? Hun er sjef for Forbrukerrådet, og burde komme på banen i denne debatten. Det er veldig spesielt å sende sin underdirektør ut med så hard kritikk av regjeringen generelt, og av statsministeren spesielt, sier Kleppa til VG

Hæ, var det Forbrukerrådet man skulle diskutere?Og kanskje Randi Flesland er sykemeldt og altså på ferie, akkurat som maltveitt Kleppa var da hun var sykemeldt!

4 comments:

 1. og det er selvfølgelig tragisk at jo mer penger NSB får fra Staten ( oss ) jo verre er det å få togene til å gå i rute ... jeg skjønner det ikke...

  ReplyDelete
 2. Magnhild Meltveit Kleppa og resten av regjeringen må se til helvete å komme seg vekk fra regjeringslokalene. De er en skam for det norske samfun og gjør ikke annet enn å sløse med våre penger! Ikke mange år til før hele Norge går under.

  ReplyDelete
 3. I lys av dagens oppslag om at etterslepet for manglende vedlikehold av offentlige bygg og infrastruktur har hopet seg opp til 800 milliarder kroner, legger jeg fram følgende inderlige ønske:

  Kan ikke noen gå til sak mot staten for vanstell, forsømmelse, likegyldighet og manglende ansvarlighet?

  ReplyDelete
 4. Det slo meg også, det med rettssak ..

  ReplyDelete

Amazon Associates