Wednesday, July 31, 2019

FEX eller FLEXX

Vyrde Lesar. 

FLEXX, utrolige subsidier og kommunal sendrektighet :
FLEXX er noe politikkera liker, for her kan de kaste bort pæng. FLEXX er en ordning som gjør at du nesten kan bestille buss som om den var en drosje, og den vil derfor utkonkurrere drosjene etterhvert.FLEXX er nemmeli sterkt subsidiert og skal leve av subsidier, mens drosjene skal leve av kunder. Dumt for drosjeeierne, men de er vel bare sånne ekle private næringsdrivende (grøss), så de er nok ikke noen kommunen bryr seg om. Siden SA ikke i artikkelen om FLEXX ikke beregnet hvor mye hver billett subsidieres og heller ikke opplyste om alle subsidiene, så skal jeg, en helt vanli kæll fra Greåker, gjøre det. Å få med alle subsidiene og rask hoderegning kan kalles Larsens Metode, så la oss begynne. FLEXXØstfold har fått 3,85 mill kr i såkalte KID-midler (Kollektivtrafikk i distriktene) i år og i tillegg bidrar fylkeskommunen med ca 6 mill kr.
FLEXX får altså ca 10 millioner i subsidier om dette er det hele bildet. Man kunne vel kjørt mye drosje for ti millioner? La oss nå se på subsidier pr. billett : Ti tusen (10000) reisende gir 985 kroner i subsidier pr billett, hundre tusen (100000) 98,50 pr billett, fem hundre tusen (500000) 19,70 pr billett …. en million (1000000) 9,85 pr billett. Ryktene sier at dette tiltaket ikke akkurat har fulle busser og at antallet reisende var ca 12000. Da blir regnestykket slik : ti milloner fordelt på tolv tusen reisende tilsier ca 830 kroner i subsidier pr. billett. Jeg oppfordrer folk til å se nøye på det tallet: Er 830 kroner i subsidier pr. bussbillett rett bruk av fellesskapets midler? Er det riktig bruk av våre skattepenger? Eller er det sløsing og et slag i tryne på alle som ærber og betaler skatten sin? Jeg vet hva jeg synes, hva synes du?

2 comments:

Safa Sadat said...

Hei alle sammen, jeg heter Aisha Sadat, jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

E-post: nosaugotemple@gmail.com
WhatsApp: +34631686040

Unknown said...

Wow! this is Amazing! Do you know your hidden name meaning ? Scratch here to find your hidden name meaning …████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls