Thursday, August 03, 2006

Ikke av han Ivan Kristoffersen, tidligerer redaktør i Nordlys. Men om Harald Rex sine venner.

Vyrde Lesar.

I eller omegn. Gjeeesp, gjeesp.

Jeg skjønner ikke hva de tenker på. Vi skal jo ha opplevelsessenter på Jordet vårt !! Og det er nok helt sikkert derfor turistene kommer til Norge, for å gå på Opplevelsessenter. Hva med spøkelseshus, og McDonnaldsbutikk og ... alle Tyskere legger nok igjen tusenlapper på et slikt senter, spesiellt når de er på vei til Nordkapp, Vestlandet eller andre opplevelsesentre.

Lurer på om det er mange barn i de tyske bobilene jeg, om de svinger av E6 rett etter grensa for å betale noen hundrelapper for å se Norgesbygget . Ja de reiser jo helt sikkert på lykke og fromme, uten kart, uten peiling på hvor de skal og så ser de en pil : OPPLEVELSESSENTER : Helga !! Ist das den Weg zum die alte Stadt in Fredriksstad oder den Weg zum die Festung Haldens ? (entschuldigen sie die Sprache). Trallalla .....

Også har jeg skrevet brev til Fiskeridepartementet, og det følger her:

******************************************************

Etter at man har innført 15kg grense på turistfiske, er det noe jeg lurer på. Gjelder denne grensa for alle ?

Sakset fra Aftenposten :

Hertugen av Roxburgh, som i 28 år har jaktet på storlaksen i Alta. Dagens lord, Guy Roxburgh, er sjette generasjon som fisker i det som regnes blant verdens beste lakseelver.

I år reiste han hjem mer begeistret enn noensinne. 53 laks ble den samlede fangsten.

"Det mest utrolige fisket på 28 år" skriver han i en mail til Alta Laksefiskeri Interessentskap, som eier fiskerettighetene til elven.

********************

Spørsmålet er alså : Gjelder grensa på 15kg filet både for Jørgen Deutchmann og jarler med egne slott, egne fly og som er Harald Rex sine venner ?

Roger Larsen

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates