Tuesday, August 22, 2006

PARK

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg skal kommunen BETALE for å anlegge park foran blokka til en av byens entrepenører. Park, Felt 3, 0,38 da, står det på plantegningen. Men foran sykehjemmet, åssen var det der igjen. Her dikkuterer folket løsningen. Prisen takk !!

Og drosjene skal man flytte ned til torgkiosken, det er jo bare utlendinger som driver det allikevel, og de har hverken mækkedånnals (stor posjon fettkokte pottitter takk!) eller papplefse med fett og tomat.

Og sentrum, det ser ikke ut til å inkludere St. Mariegt.






Roger Larsen

Ps: SA 13april 2005:

Sarpsborg sykehjem har totalt 150 plasser fordelt på seks poster, pluss overbelegg. Den omtalte sykepleieren på kveldstid har betjent alle postene, og tatt seg av de sykeste pasientene. Dette må nå de øvrige pleierne gjøre, med den følge at det blir mindre tid til øvrige pasienter.

Gulla vet ennå ikke hvordan hun skal kutte de siste 3,5 årsverkene.

- Jeg vil gå varsomt fram, slik at vi ikke gjør noe uforsvarlig. Men vi unngår ikke nedskjæringer som medfører at pleierne blir mindre tilgjengelige for pasientene. Det fysiske arbeidet må gjøres, mens det sosiale vil bli skadelidende. Og pleierne har allerede i dag dårlig samvittighet for at de har lite tid til pasientene, sier Gulla.

Av hensyn til budsjettet burde de 3,5 årsverkene vært kuttet allerede.

- Vi sparer nå ved generelt å holde bemanningen så lav som mulig og bruke minst mulig penger, sier Gulla. Posted by Picasa

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls