Saturday, August 12, 2006

Vi trenger mye mere (gratis) penger..

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg skal det bygges. La oss håpe at rapporten som (forløpig) viser at det er en sammenheng mellom astmaepidemien blandt barn, og kloret vann ikke stemmer. Men føre var prinsippet bør vel gjelde ... eller er penger viktigst ?

Det meldes at Kæmpus Borg trenger penger, mange penger, mange kommunale penger. Og lån (helst usikrede ?).

De trenger gratis tomt (fikk DU festetomta di gratis eller billig ? Kommunens "takst" (som forøvrig la vekt på at det er basseng på Kurland skole) var slik at 15% av taksten tilsvarte det andre regnet som 100% av salgssummen), og heter nå Borg Innovasjon (ikke Østfold innovasjon), og det skal vistnok trikses og mixes med aksjeemisjoner for å få det til. Arbeiderpartiet som aksjetrixerogmixer, er ikke de mot aksjer og kappital og fortjeneste og pengær og sånnt da ? Og etterpå : da leser de KONK, for du husker vel det tidsskriftet ?

4711 Kølnischer Wasser skal gå ut av produksjon, presset ut av illeluktende (ta en tur med pendlertoget til Oslo en dag - når du kommer til Moss, skjønner du at de fleste Mossinger bader i parfyme) "moderne" parfymer. Jeg får kjøpe meg noen flasker 4711, sånn at jeg har til alderdommen. Sjøl bruker jeg Chanel No 5, Tabac og 4711 som parfyme, eller etterbarberingsvann som det heter på mannsk. Jeg blander litt etter morgenbarberingen, og har Old Spice i reserve på Tindlund.





Man kan forreten kjøpe seg andre ting enn 4711 i Sarpsborg. Det ser ut som om Pizzæ99 har kjøpt seg en kommunal parkeringsplass (kanskje de leverer ferdigpizzæ til Ålesund). Dette var muligens en handikapplass før, men de handikappede kan jo bare bruke den dyre, private parkeringsplassen bak Matstova (stygt TREBYGG !!! Hvor er de airkåndisjonerte), den er muligens for dyr for Pizzæ99 ? Og hvorfor får ikke gutta i Torvets Frukt gratis parkeringsplass utenfor Torvets Frukt, er de ikke fine nok ?

Roger Larsen Posted by Picasa

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls