Wednesday, August 09, 2006

Tilsynelatende av han Roger Larsen.

Vyrde Lesar.

I øker fylla og i SA forteller sosialsjef Fleming Johnsen oss om sosialhjelpsatsene
4200 (for enslige)
+5000 (husleie)
+2000 (strøm)
+1000 (forsikringer)
+ osv ..
= 12200 +osv ... hmmm ...

mye mer en en dom minstepensjonist som har spara og spinka hele livet og som nå (slemmingen) sitter med hus (og kanskje dobbel vannregning, man MÅTTE bygge for to etter krigen for å få lov til å bygge), har skyhøy eiendomsskatt (et sted skal jo kommunen ta disse sosialpenga fra), extrem strømregning (staten tjener 50 milliarder i ekstrastrømskatt i år og kommunen håver inn milliarder som kappaitalst (men det skal vistnok gå til noe godt = parkeringsplass under tørje)(og er du kappitalist --> da får du egen parkeringsplass på tørje) og tomannsrom på sykehjemmet. Jepp, jopp, men det var nok ikke dette minstepensjonisten tenkte på når hun strevde, slet og bygde landet (og stemte på Einar gerhardsen). det er ikke kanskje så rart at Frp får 50%!!!! (hva foregår ?) på enkelte målinger.

Jens Stoltenberg sa : målet var å endre de borgerliges forslag mest mulig (og så driter vi egentlig i hva som er godt for landet).

På Hvaler har de endelig fått gjestehavn, de mangler visstnok toaletter og dusj og sånnt, har visstnok bare pizza og øl (og fyllehyl) å selge, har lagt havna bat stutumbyen (som ligger på yttersiden av moloen), og har problemer med alle småbåtene (jollene) som opptar plass slik at 1200hestekrefterne ikke kommer til (nå MÅ folk se å skjerpe seg, kjøre rundt i JOLLE !!!!!), de har dårlig informasjon (man må betale havneavgift for å fylle bensin ? og levere søppel ? for å bæsje ??), men det viktigste er på plass (PUHH .... jeg ble helt nervøs jeg),

BETALINGSAUTOMATEN.

og det råder, ifølge daglig leder i gjestehavna, Wencke Børresen, sommeridyll i pizzastanken. Ja, ja, når skal Fredrikstad Blad ansette noen journalister montro, det er vel sommeridyll der også?
Sommeridyllen !!
Posted by Picasa
I Dagsavisen skriver Heidi Taksdal Skjeseth om skatteplanlegging som drives av Ernst&Young, PricewaterhouseCoopers, KPMG og Deloitte Touche Tohmatsu. Den er tilsynelatende helt lovlig (men ikke helt ?). En tilsynelatende journalist, i en avis som tilsynelatende går med overskudd og som tilsynelatende er frittstående. Jepp, jepp ...
Tilsynelatende en helt vanlig dag, og SA mottar (tilsynelatende) enorme suppsidier da de ikke betaler moms.
Roger Larsen

1 comment:

  1. De sjøbuene er ren voldtekt av Hvaler-landskapet. Helt latterlig.

    Det får betongosaurus til å se vakre ut.

    ReplyDelete

Amazon Associates