Thursday, November 09, 2006

Haabethgreier.

Vyrde Lesar.

I har et barn stukket seg på en sprøytespiss. Det er skolens ansvar, for det er vel ikke slik at de ikke sjekker skolegården (og det samme med barnehager) FØR de slipper barna til ? Kvalitetssikring av lekeområder er vel en del av jobben ? I Bergen brukte dopehuer enkelte barnehager som avtrede (de gjorde fra seg inni lekehytter) og dritten ble liggened i uke etter uke etter uke. Folket med fotformsko og palestinasjal, nei DET var da ikke deres jobb ! ANMELD SKOLEN !!

Her er forøvrig enda en av de løsningene kommunen velger. Denne bilen spredte løv over hele Sarpsborg omtrent. Men det var kanskje meningen ?En kødd av en drittsekk av en ordfører i en avkrok i enden av Glomma (her hvor all dritten renner ut i havet) har problemer meed å finne tissetassen sin (eller var det E6). Han uttalte i et møte med sidne undersåtter : "Det nytter ikke å si det ikke nytter. Det årnær sæ i fredrikstad, det nøttærn'te et annet sted". Hva feiler det drittsekken av en politikerløgner, heller bompengekongen, boligskattkongen, løgneren. Er det i Særp eller i Fredrikstad vi har best fotballag ?

Roger Larsen

Ps : dagsavisen melder at TELENOR provoserer hovedeieren staten.
De har innført nytt opsjonsprogram (Baksaas tjenet gørmye og opsjoner vanner ut aksjeprisen)
De selger TSS (Telenor Satelite Services)
De vil selge 1881 (Opplysningen)
Telenor Feltservice er solgt (driftsavdeling for fasttelefonnettet)
De har nå 17000 ansatte i utlandet og 10000 i Norge

Aksjekursen under Baksaas (jeg liker ham ikke) har mangedoblet seg. Han må ha gjort noe rett!

El@It sin leder Felix mener BaxASS må gå.

Lurer på hvor aksjekursen hadde vært om El@It fikk bestemme. Hadde Telenor existert ?

Pss : Det joxes med P-bevis for forflytningshemmede. LØSNING : Ikke gratis parkering, ikke fritak for piggdekkavgift, ikke fri bompengeavgift, kun spesielle plasser til de "forflytningshemmede" eller de med snill dåktor som vi sier. Ojjj, nå fikk jeg vondt i kne, eller var det ryggen, eller var det ... jeg husær jommen ikke ! Men ettellerannet var det.

Psss : 100 av de 200 afganerne som skulle sendes ut av landet er sendt hjem. 100 har stokke av. Da er det på tide å gi asyl til de som ikke følger opp regjeringens utsendingsvedtak og lever i landet ulovlig. Det er jo vanlig kotyme : de som ikke føyer seg, knuller på seg en unge eller ikke lærer språket : de får lov til å bli, Sånn synes SV er bra. Og Krekar, hvorfor sitter ikke en mann som er til fare for rikets sikkerhet INNE. Det skal da ikke bare være Treholt som skal sitte INNE. Han var vistnok en fare for rikets sikkerhet han også.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates