Wednesday, November 15, 2006

Dørfabrikkgreier.

Vyrde Lesar.

I har SA ei hovedforside og et hællt bla om en Markku Takala og hvem er det da ? Er han snill mot barn ? Kjører han buss ? Eller slåss han ?

Ellers så skal styret i Telenor kastes (det er POLITIKERNE som kan dette ned bizznizz - dørfabrikker å greier å greier) da Telenorledelsen utøver sin opsjonsrett som de fikk utdelt for FEM år siden, av en ARBEIDERPARTIREGJERING forresten.
Fagforeningen er sure, men nå vil de ha en halv månedslønn i bonus og da skal de vistnok bli blidere, for når PENGENE I KISTEN KLINGER, STRAKS SJELEN UT AV SJÆRSILDEN SPRINGER, Og det er jo kun avtaler om IA og sykepenger (åhh, jeg er SÅ fyllesyk at jeg tror jeg får en tredagers vondt i ryggen jeg) å sånn som skal holdes.

Og så må Forsvarssjefen kastes. Han har sagt at forsvaret ikke kan gjøre jobben sin om de ikke får penger til å gjøre jobben sin og om vi skal regne med hjelp fra NATO så må vi også yte, ikke bare tyte om hjelp.
Men forsvarsministera har rede svar : Vi yter mest pr innbygger. Da synes jeg vi skjal dra den helt ut og sammenligne oss med USA. Skal vi yte like mye som de pr. hode, så holder det vistnok med 0,0111 soldater i vår NATOsatsing. Så da så.
Forsvarsministeren vil legge ned militærleire som i årevis ikke har vært noe annet enn distriktspolitikk (100vis av milliarder rett i dass - sett med forsvarsøyne) han vil ikke bruke MTBene som ble bygget for å redde norske verft (men det ville ikke forsvaret FØR de ble bygd heller) og han påpeker at for å bruke en krone, så må han ha en krone. FREKKINGEN !!
Kan han ikke schjøpe noen penger da, eller ta en tur på NOKAS ? På den annen side så kan det bli mange dørfabrikker av slikt. I distriktene !!

Bondene som skal værne Trillomarka (og som får milliarder årlig av fellesskapets midler) har værnet Vassfaret. her er artikkelen og et bilde er på sin plass.














Roger Larsen.

Ps : (Fra Dagsavisen) Hovedmålet med hasjaksjonene har vært å skremme bort markedet ved å ta kjøpere. Over 727 kjøpere, stort sett voksne menn, er tatt og bøtelagt. (HVITE ?)

Pss : Rundt hundre selgere er også tatt, i hovedsak unge menn med innvandrerbakgrunn. Mange av dem er gitt en ny sjanse via Uteseksjonen og ungdomsklubben Riverside. Men fortsatt er det utstrakt kjøp og salg langs elva.

Psss : Hvorfor er det værre å kjøpe enn å pushe eller selge narkotika montro ?

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls