Monday, November 20, 2006

Leppa fra Brevik !

Vyrde Lesar.

I er man bekymret over at Leppa fra Brevik har leppet seg ut av politikken. Kanskje SA burde være bekymret for noe annet ? Jeg kommenterte slik!

Innsendt av Roger Larsen (ikke verifisert) på Man, 2006-11-20 08:49.

Leppa fra Brevik tier snart, en frittalende og fargerik politiker tok en frittalende og fargerik avskjed fra lokalpolitikken (foreløpig ?). Hvorfor melder han seg ikke inn i et annet parti ? Arbeiderpartiet feks. Han trenger jo ikke følge partiprogrammet der heller !

AP, et parti som visstnok skremmer vettet av sine ungdomspolitikere, kan ha godt bruk for en med Leppas frittalende politiske tankerekker. Eller ?

Politkk er f... ingen søndagsskole, har AP sagt, og dette stemmer vel i folkeAP også, eller FRP som folkeAP også kalles ? På Stortinget er jo AP (og de fleste andre partier) kun rikmannsbarns lekegrind. Eller ?

Og om populære ordførere : Hvorfor i huleste tar ikke opposisjonen tak i trådene rundt Jordet (tomt til halv pris til Bukkhardten), rundt Stadion (de skal gi bort tomt til 200 millioner, til hvem (?), noen de var i Ålesund med(?) og kjeppjage ASVO), indrefilettomt i sentrum til betongbygg (solgt UTEN budrunde til 1/2parten av hva en leilighet i dag koster) og ser litt på hva som foregår. Jeg må innrømme at JEG er forundret over alle hattene. Og eiendomsutvikleren Skjelle vet vistnok, ifølge SA, at hele området på brevik/tune kirke blir utbygd. Hvordan vet han det ?

Det er kjekt at SA setter lys på byens politiske partier, hva med lys på kommunens økonomiske transaksjoner ?

Folk som har styreopplæring som jobb, bedriftsrådgiver Lillian Andreassen, fra Bedriftskompetanse AS, har noen råd til de alle upperste :

Vær ydmyk : du har noe å lære.

Skill roller : eierrolle, styrerolle og politikerrolle.

Vit hva du vil : Hva vil vi med selskapet.

Spør eierne : Hva vil de

Unngå partibok : styrene trenger KOMPETANSE

Bruk kompetansen : synliggjør styremnedlemmenes kompetanse

Forsiktig med ordfører : Sentrale politikere bør styre unna sentrale styreverv.

Roger Larsen

Ps : Legg merke til ordet DISTRIKTSPOLITIKKEN

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls