Friday, November 10, 2006

Lukkegreier.

Vyrde Lesar.

I provoseres man over lukkede møter, men man har da kilder. Det såkallte Kalnessykehuset blir det ikke noe av. Det siste er støyproblemer, man lurer på hvor mye Rygge EGENTLIG vil bråke (og da snakker jeg ikke om beregnet (politiker) støy, men (ekte) pasient støy. Man er også redd for at det ikke er sentralt nok (og det er det jo ikke - okke som). Her hjelper det nok ikke med tilbud om halv pris på tomter og om hvordan trafikken tilogfra Rygge vil påvirke adkomst, ambulanser og støy. Man lurer på om firefelt blir for lite, om luftslottfantasien på Grålumjordet blir noe av. Prosjektet skyves ut i tid, med nye runder planlegging. Ting henger sammen !!

Og vanligvis siterer man jo bare det Olførern sier, sådaså.

Roger Larsen

Ps : Hoder skal rulle. Og jeg som trodde at vi i Fagforeningene var opptatt av at man skulle HOLDE avtaler som var inngått.

Pss : Jeg har bladd gjennom gamle bygdebøker (Varteig og Skjeberg) og det som slo meg var at jommen var det vakkert før. Nå ser det ut som om estetikk er uønsket. Ta en tur opp i Fredsleiren på Festningsfjellet, eller hvorsomhelst egentlig.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls