Thursday, November 02, 2006

Mhooligans noe greier.

Vyrde Lesar.

I ønsker vi oss skittunell og is på Tunevannet om sommern og en gummiskog vi kan sette opp for orienteringsløpere der det passer oss. Skigåing er bra, men skigåing i en tunell er tullell. Folk blir gælnære å gælnære.

Spørsmål til Rådmannen.

Spørsmål: Boligskatt
Hvorfor er boligskatten dobbelt så høy i Sarpsborg som i Fredrikstad? Er det ikke urettferdig (som ordføreren sier) at det på den ene siden av grensa er lav boligskatt, men det på den andre sida av grensa er høy boligskatt ?

Hvorfor får Bukkhardten tomt på Grålum så billig? Han kan jo ikke legge hotellutvidelsen i Fredrikstad ? Og siden han allerde er mangemillionær, så har han jo mye penger fra før.

Når du og ordføreren var i Ålesund og så på Color Line stadion. Hvem betalte reisa ?

Det er veldig mye penger involvert i fotball. Reflekterer kommunen over at de som er involvert i tomter, bygging, bolig og tomtespekulasjoner, også ser ut til å være særs interessert i fotball ? Og i bygging der nede hvor ASVO holder til. Er det penger som betyr mest her eller er det som Rami Shaaban sier : Barn er viktigere enn fotball ....
Skrevet av: Roger Larsen

Svar:
Jeg går ut fra at det er eiendomsskatt du sikter til, og den er faktisk over dobbelt så høy i Fredrikstad som i Sarpsborg. (Svaret er i Fredrikstad 3,5 promille i Sarpsborg 7 - og nå skal det takseres pånytt)

Om dette er urettferdig, er vanskelig å si, ettersom det er to forskjellige styrer som har bestemt dette. Men jeg håper og tror at man får tjenester igjen for denne skatten. Det er jo det som er hele poenget med eiendomsskatten.

Buchardt får tomten til markedspris. (Svaret er som sakset fra SA : Arthur Buchardt har varslet om utbygging av Quality-hotellet. Han har tegnet festekontrakt med tomteeier Borg Næring og Eiendom (BNE), som igjen er eid av Sarpsborg kommune. Ifølge eiendomssjef Arnt Pettersen i kommunen er kontrakten basert på tomteverdien 450 kroner per kvadratmeter. Dermed har Buchardt sikret seg ni mål kloss opp til E6 for under halvparten av markedspris.)

Sarpsborg kommune betalte for ordføreren og rådmannen. Ordføreren hadde med seg sin kone. Kostnadene for hennes reise betalte ordføreren privat. (Svaret er : Og her er det flere med mange hatter. Fagforbundet i LO har Fagbladet som kommunikasjonskanal. De er opptatt av vennskap og nettverk. Det ville være helt på jordet å påstå at noe slikt foregår i vår lille snille kommune, men artikkelen er interessant alikevel, her beskriver vi i LO vennskaps og nettverkskorrupsjon. Sånnt har aldri jeg tenkt på egentlig, og gjør det heller ikke til daglig. Men så var det det med hattene da.)

Fra SA : Før turen. Etter turen.

Fotball er kultur. Fotball er samlende. Fotball engasjerer veldig mange barn og unge i Sarpsborg kommune. Hvis vi kan få en moderne stadion, uten at kommunen bidrar på noen annen måte en grunnareal, er det min oppfatning at dette er svært positivt for barna i Sarpsborg.

- - Einar Evensen (Og svaret er : FOTBALL ER KUN PENGER, PENGER, PENGER og en svensk dommer som jages av den kulturelle elite og svensk politi som passer på kulturen.


Ps: Mhooligens disse som skal ha millionene ?

RBK-trener Knut Tørum mottok drapstrusler på e-post etter søndagens seriefinale i Bergen.

Eggkasting mot Steffen Iversen under søndagens seriefinale

Kargbo mistet hodet og hoppet inn i en stygg tofotstakling på Jimmy Hempte. En takling som kunne kostet Hempte karrieren. Kargbo ble sendt i dusjen med direkte rødt kort. Hempte kom seg på beina, men måtte senere byttes ut.

– Jeg er glad for å se at Hempte overlevde det grusomme angrepet, sier Brussel-formann Johan Veremeersch til Het Laatste Nieuws.

Molde-direktør Tarje N. Jacobsen mener norsk fotball har fått et kjempeproblem med tribuneoppførsel.

– Vi ser tiåringer står og synger negativt. Ordbruken går langt over streken. Media bidrar også til å fyre opp stemningen, sier Jacobsen.

Eliteserieklubbene har allerede snakket om at de må ta tak i den negative utviklingen.

– Vi har markert oss i mange år med «nei til mobbing» og «nei til rasisme». Da må vi vise at vi kan dette i praksis, sier Molde-sjefen.

Magne Hoseth er et yndet mobbeobjekt blant mange bortefans. Han mener likevel det er stor forskjell på de enkelte lagene. HamKam er på mange måter verst, sier Hoseth ærlig.

Søndagens ordbruk egner seg dårlig på trykk, men det går i banneord og hets på et nivå som ligger så lavt som det er mulig å komme.

OG og o g eg EG EGG

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls