Monday, November 13, 2006

Krigergreier og MORROgreier

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg heier vi på Kvisvik, han som jobber for Europris. Gjeeeesp.

På en kirkegård (?) i Afgahnistan setter norske gutter opp en laser. Den skal føre laserstyrte bomber mot mål på en annen kirkegård i en annen liten by ? Hmmm ... blir Afghanere glade og snille av at man valser rundt på kirkegårdene deres montro ? Uansett så er krig, blod, gørr, smerte og tragedie. De visste ikke i Aftenposten om det VAR en kirkegård, men de skulle sjekke.


Om Flyplasser :

*************
ØKTE MEST: Norges største flyplass Gardermoen hadde en økning på 9,9 prosent, Tromsø 13,3 pst. og Bergen 12,2 pst., sier lufthavnsjef Leif Lorentzen til Aftenbladet.

En rekke mellomstore og lokale flyplasser melder om sterke tall - som Haugesund: 30 prosent.

Totalt meldes det om 3,4 millioner inn og ut av Avinor-flyplassene i oktober.

Antall flybevegelser øker nå som før mindre enn passasjertallene. Det skyldes ganske enkelt at flyselskapene er flinkere til å fylle opp stadig større fly.

Men 9,4 prosents økning på innland og 17,1 pst. på utland regnes likevel som meget sterke tall.

****************

Og den rødgrønne miljøregjering skal legge opp til enda mere flyving (det er KINESERNE som må la være å fly !!), ved å tillate utbygging på RYGGE.

Og sånn helt tilslutt :

Om norske kommuner fortsetter å modernisere vann- og avløpsnettet i dagens tempo, blir de ferdig om 150 år, skriver Dagsavisen.

Det er jo mye morroere å drive med sånn politikk som er morro. Kløppe snorer, bygge monumentale stadioner, finne på luftslott osv.osv..... i det uendelige.

Roger Larsen

PS : Var det 60 år etter Sverige vi lå med veier (ikke bompenger alså).

PSS : Det er sånn det skal gjøres. Åsså flire og le etterpå. Stå på SV. Nææhh !! Åsså er det selvsagt våres skyld, Norges skyld alt sammen.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls