Tuesday, July 18, 2006

Flere Flyvemaskiner og suppidier.

Vyrde Lesar.

I mener noen at reduksjon av bensinavgiftene er SUBSIDIERING. I forhold til hva, bensinprisene i Danmark ? I forhold til diesel, til strøm ,til iskrem ? Makan til tøv. Denne tankegangen får landbrukssuppsidiene til å skyte himmelhøyt i været, da halv moms på mat er subsidiering, fravær av bompengeskatt er subsidiering ... makan til tøv.

Men dette kan vi si oss enig i : Det logiske virkemiddelet for å motvirke knappheten på olje er egentlig høyere pris. Akkurat som knapphet på barnehageplasser gir høyere pris(eller større køer), ehhh .... for de rike betyr jo ikke dette noe, eller de som kan betale seg ut av køen, som feks stortingsrepresentanter. Det er flere køer disse viktige personene betaler seg ut av : Køen på Gardemoen.

Etter å ha brukt Gardemoen flyplass som et distriktspolitisk virkemiddel (og sørget for mer forurensing pga at de aller, aller fleste får lenger vei, at flyene flyr lenger etc etc, i forhold til Hurum) bruker de selv privatfly og Rygge flyplass. Sånn at de ikke bare slipper barnehagekøer, men også flyplasskøer. Det er mindre streik også på Rygge, ehhh .. egentlig så er det vel streikebryteri å bruke Rygge når resta står, men som kjent : Noen dyr er likere enn andre.

Roger Larsen

Ps : Om trykken farer snillt fram med disse to bildene kan vi se et lite "krater". Bildene er fra lysløypa.


1 comments:

Anonymous said...

Skrive ledere om økonomi det ska'dem, men å vite hva man skriver om, Det ække så viktig.

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls