Wednesday, July 19, 2006

Jeg er ingen Abraham

Vyrde Lesar.

I er det vanningsforbud med slange.

Noen lurær på hvorfor man skal reparere pomper midt på sommern OG MIDT I SOMMERFERIEN, men alt har sin grunn (og her skyldes det uduglighet ?), man humrer litt i skjegget, rister litt på hue, og verden går sin gang mens blomster dør, plener blir brune og kjøkkenhager vannes med bøtter og spann. Det gjør egentlig ingenting om man ser bortifra at dette var vel en nesten full stopp på Baterød, og hadde det skjedd på Borregaard, så hadde hoder rullet. Mange.

Sjøl lever jeg etter prinsippet : det finnes ikke ugress i Vårherres hage, og tilogmed grønnfargen på den illsinte brennesla gleder meg.




Vakkert !! Og illsinte borrer med sin symmetri, får en til å stille spørsmålstegn ved universets mysterier, eller for å uttrykke meg klart : Universenes mysterier, inflasjonsteorier, strenger, Einstein og biletten. Vi ER biletten og billetten ER livet.



Så tilbake til vanninga.

Siden blomstene til mora mi og til Lislerud og ... ikke skal kunne vannes med slange, så hvorfor skal kommunen vanne med røropplegg ? Det vakre bedet foran Sarpsborg kirke (og egentlig også rådhuset), blir vannet både titt og ofte med slange/rør. ER det sånn at NOEN går foran i barnehaekøer, flyplasskøer (nei, VI er så viktige at vi må bruke Rygge vi, når vi lander i de innleide privatflya våre), kan bruke fellesskapets penger på barna i familien (ja det var vel ingen som trodde at Jens skulle bruke en Morris Mini sportsutgave SJØL !!!!?????) og setter seg utenfor alle moralske (husk både Jens og han med det norske hus har vært sjefer for AUF) bud og regler. VI, VI ER ELITEN VI !! Hmmm...

Roger Larsen.

Ps : Overskriften ble litt gæli, da jeg egentlig skulle skrive om Israel og Palestinerne, men så skrev fingrene om noe halt annet.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls