Thursday, December 28, 2006

Bare kjærringær og sånnt.

Vyrde Lesar.

I og i andre arbeiderparti østfoldkommuner tvinges jentene til å jobbe deltid.

I Sarpsborg settes dessuten ekstravakter ut på anbud, det sendes en SMS til mange, som må hive seg på telefonene for om muligens få en ekstravakt. For mange er dette vanskelig, de har barn og et sosialt liv de skal ta vare på (men de er jo egentlig bare kjærringær, sånn at det er der arbeiderpartikommunen, med Ordføreren og Rådmannen i spissen, vil ha de, ha taket på de så å si).

Man vil selvsagt heller ikke privatisere hjemmehjelp, hjemmesykepleie, sykehjem eller andre jentearbeidsplasser. Som kjent fra andre kommuner, er det i disse nisjene at jentene starter opp EGNE bedrifter som er mer enn konkurransedyktige med de kommunale (som har kjærringær på 3, 11, 23, 16, 9 % stillinger hele veien, sånn at man har taket på kjærringgæne, for det er som sagt bare kjærringær det gjelder) både på pris, service, arbeidsbetingelser og tilbud. Ja i enkelte kommuner har de private bedriftene blitt så populære at de kommunale tjenesteleverandører har VÆRT NØDT TIL Å SKJERPE SEG. Tenk de da, kjærringer med egne bedrifter er bedre enn Rådmanns og Ordførerstyrte (Rådmenn og Ordførere har ALDRI 3, 111, 23, 16 eller 9% stilliger gett).

Ja, ja. arbeiderpartiet var imot oppløsningen av telemonopolet også de, de var mot modernisering av NSB, de var mot fersk loff på Lørdag, de var mot lørdagsåpne butikker , de har egentlig vært mot det meste de siste 25-30 åra (bortsett fra skatteøkninger, boligskatt, bompenger og overføringer fra det sentrale Østland til de øde øyer i distruiktene, Selv en rettferdig valgpolitikk er de mot. DE ER MOT : HVER MANN EN STEMME). Desverre.

Men de er for 3, 11, 23, 16 og 9% stillinger, men bare til kjærringær å sånn.

Roger Larsen

PS : Hvordan sa Lennon det igjen ? Hmmm ... Women are the Niggers of the world. Og det stemmer her i arbeiderpartikommunen Sarpsborg ! Kan en ordfører med et annet kjønn hjelpe montro ?

PSS :

Vyrde Lesar.

En anonym Leder for Sentrum Vest Boligsameie truer meg med represalier. "Vi skal finne ut hvor du bor, vi skal se hvordan du har det og vi skal fortelle det til leserne i SA", sier hun. De skal alså ligge å luske i buskene som ekle papparazzier, og henge meg ut som apekattene i SE OG RØR, som hun, den anonyme Lederen, sikkert leser - hjemme hos reportasjer å greier å greier. Det bryr jeg meg ikke om, akkurat som jeg ikke bryr meg om anonyme Ledere. Jeg vil heller anbefale den anonyme Lederen å kjøpe seg gardiner og tenke litt på hva man har på/ikke har på, når man spaserer rundt i lysthuset i Roald Amundsens gate 20. Jeg har for øvrig ikke tvilt på at folk trives i blokka, ei heller at noen står og nyter utsikten (og kanskje lurer på hvorfor utbyggerern skogglo hele veien til banken), mens de prioreterer seg selv og sin navle. Andre har litt bredere interesser og deltar i den offentlige debatt, bryr seg om den politiske utvikling og kommenterer de objektene (betongblokkene?) man finner for godt, også i 2007. Menneskene er forskjellige sånn. Og arkitekten het?

Roger Larsen

2 comments:

Anonymous said...

SKal man være så synlig som du er i den offentlige debatten, så må man regne med å bli omtalt og kritisert også.

Roger Larsen said...

Det bryr jeg meg ikke om, akkurat som jeg ikke bryr meg om anonyme Ledere. Jeg vil heller anbefale den anonyme Lederen å kjøpe seg gardiner og tenke litt på hva man har på/ikke har på, når man spaserer rundt i lysthuset i Roald Amundsens gate 20. (som det står i innlegget)

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls