Saturday, December 09, 2006

Se på hva de GJØR !

Vyrde Lesar.

I fortsetter AOF og politiet arbeidet med å redde barn og ungdom fra gata.

Sarpsborg kommune skal trekke seg ut av dette samarbeidet, hvis rådmann og ordfører får det som de vil. Spørsmålet er : fortjener ungdommen og Sarpsborg kommune slike ledere ?

Det er snart valg og rådmenn kan vel sies opp. To grepa jenter står i startgropa, Linda Karlsen som ordfører og Anne Grethe Erlandsen som rådmann, så det er vel egentlig INGENTING å vente på. Når valget kommer, stryker man rett og slett de oppfarende busemennene og kumulerer jentene. Og hva tenker jentene i AP - mener de at barn og unge i Sarpsborg skal gå for lut og kaldt vann fordi den politiske ledelse ikke liker den frie presse ? Er Sarpsborg Arbeiderparti egentlig mot pressefrihet ?

Det er godt at politiet og AOF fortsetter sin innsats, men at AP snur ryggen mot politietsamarbeidet er litt rart. SV liker jo ikke politi så det hadde vi ventet, men at Sarpsborg Arbeiderparti skal motarbeide poliets satsing på barn og unge er rart, men det er vel floskler de presenterer i Kommuneplanen :
"Sarpsborg skal være en foregangskommune når det gjelder oppvekstvilkår for barn og unge."
og om pressen og de frie diskusjoner (alle vet, at fruktbare, blir diskusjonene når alle er ENIGE MED den politiske toppledelse!!)
"Gjennom fruktbare politiske diskusjoner og åpen debatt i lokalsamfunnet
kan vi forene våre krefter for å virkeliggjøre de mål vi har satt oss."


På den annen side fortsetter de sikkert å selge tomter til halv pris til mangehundremillionærene (som Bukkarten) eller gi de bort til boligspekulanter. Er det langt til Ålesund montro ?


Teknologibremsen og u-landsutbytteren Telenor, med opsjonisten Baksaas i spissen nekter å innfri sine løfter ovenfor fredsprisvinneren og Graemenbank:

«Det er TNIs (Telenor invest red.anm.) intensjon å redusere sin andel i selskapet til under 35.0 prosent innen seks år etter selskapsdannelsen.»

Og den RødGrønne regjering lar de få lov ? Når pengene i kisten klinger, straks sjelen ut av skjærsilden springer.

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls