Friday, October 27, 2006

Drit i kølla!! Follow the money !!

Vyrde Lesar.

I får mangemillionæren og hotellkongen Arthur Buchardt tomter til spottspris. Hotellet til Bukkarten skal utvides og han har muligens truet med å legge utvidelsen til Fredrikstad (?)derfor slår Arbeiderpartiet til med omtrent gratis tomt og øking av boligskatten på vanlige folks boliger, Penger må jo kommunen ha. Det noe annet med gamle minstepensjonister som spydig får slengt i trynet at enten så betaler de vannavgift for begge etasjer, eller så får de bygge om til villa. Det er jo bare å bruke av minstepensjonen det.

Er man rik så betaler man alså ikke etter markedsverdi, men etter formue, yrke eller noe annet. Da er det noe annet med småkårsfolket dere : SKATT INN TIL RYGGMARGEN og selvsagt full pris på alt (unntatt vannavgift, den er dobbel for noen).

Boligskatten i Sarpsborg er allerede det dobbelte av hva den er i Fredrikstad. Og er det ikke urettferdig da dere at på den ene siden av kommunegrensa så er eiendomsskatten det doble av hva skattearbeiderpartiet i nabobyen måker inn? Boligskatten er som kjent en extraskatt på å bo, det er kun spekulanter (som feks Bukkarten) som tjener på boliger, vi vanlige dødlige, vi kan ikke bygge oss 100vis av leiligheter på stadion for å spekulere i boligbobla. Når vi selger, må vi enten bo i telt eller så må vi kjøpe noe nytt. Og det nye er like dyrt som det vi solgte. Kom igjen Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet (det er som kjent synd på bøndene så de skal slippe å betale boligskatt de), taxering NÅ. Prisene er på TOPP. FLÅ ALLE !!

Men de som bor i området får også noe igjen. Mer støy, bråk, trafikk og forurensing. Takkar og bukkar.

Til opposisjonen : Drit i kølla!! Follow the money !!

Roger Larsen

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates