Monday, October 16, 2006

Skatt og møegreier.

Vyrde Lesar.

I grøsser vi og tenker på gamle dager da dette var nesten daglige hendelser. For at det skulle bygges bruer fra en øde øy til den neste, ble hele familier knust i dødsulykker på morderveien. Og på Tinget var blikkene rettet mot distriktsveiene.

Og i Sarpsborg kommer sannheten fram. Politikerne opererer med TO typer politikk. En de skal bruke for å bli valgt og få fet lønn og morro arbeid og bilær og bra pensjon, og en som de bruker i virkligheten verden, den såkallte Realpolitikk. Hi, hi, hi, hi ---- nå lurte vi IDDIOTENE igjen dere, de trodee på det vi sa FØR VALGET, ha, ha, ha, ha, halasajkold husker vi vel alle? Men EGENTLIG så er det ganske alvorlig.

Det blir spennende å se nå da, etter at den nye svenske regjering har sparket fra seg og lagt seg til rette, om skattelette og mer ansvar for eget liv vil føre til et lykkeligere land, lavere arbeidsledighet, billigere brød, vin og sjokolade. Svenskene er heldige da de slipper å dra på et håpløst foreldet jordbruk, slipper de enorme forurenserne som enkelte av våre gamle industristeder er og har en moderne og oppdatert infrastruktur, spesiellt DER DET BOR FOLK.

Men det skjer noe i MøeLand, men de må være forsiktig !! TENK OM DET GÅR MED OVERSKUDD (det fæleste av alle fæle ord i norsk landbruk). MøeLand2.

I dag er det AETAT dag.

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls