Saturday, October 21, 2006

Settfotennedgreier.

Vyrde Lesar.

I sier noen at alle vinner. Det er selvsagt ikke sant, de som nå sparer sjøl til egen pensjon er de NYE taperne (de som gjør noe sjøl er jo ikke klienter), og de som betaler for en lang utdannelse sjøl (og står løpet ut), de taper ... men noe må man jo gjøre. For pensjon skal man spare til sjøl. Pensjonen skal ikke pumpes opp fra Nordsjøen. Nordsjøen skal (sukk, sånn er det jo ikke) til skoler, universiteter, bibliotek, kulturhus, kirker, veier, eldrehjelp (til de som trenger det), barnehageskoler, førskoler, moderne skoler, kulturskoler, geopolitiske skoler, utviklingen av et robust og realt politisk system som IKKE bygger på MIN TUR NÅ - prinsippet.

Sykelønns og uføreordningen MÅ det også røskes ordentlig opp i.


Blokka til Betongbygg er ferdig og innflyttet. Over 2,5 mill har leilighetene gått for her. Det er godt over det doble av hva kommunen solgte en tomteindrefilet for, til det samme firmaet.

Her er ingloingskoeffessienten nærmere 100%. Still deg opp på yttersiden og se alt hva de som bor her gjør. Hallo !!! dere bygger blokker i en by, ved en giftig og extrembråkende ferdelsåre, dette er jo en betongstålglassmastadont som hører hjemme et sted med utsikt, ikke et sted hvor det går 1000ner forbi hver dag og glor inn. Tror dere meg ikke ? ta en tur sjæl.

Reællitiblokka Innglo !

Roger L.arsen

Ps : Gårsdagens blågg gikk ut da jeg måtte hjelpe til med en konsert. Vi begynte før 0600. Og det var en konsert for byens skoleungdom. De fra kruseløkka bare hoiet og skrek og ingen av lærerne brydde seg i det hele tatt og enkelte av elevene måtte ha med seg gjetere. Helt ABSURD. Kan ikke folk oppføre seg i det hele tatt, så har de egentlig ikke noe på konsert å gjøre.

Pss : det meldes nå fra Rygge Flyplass at det vil bli "et langt høyere passasjertall" som vil bruke flyplassen. og ergo "langt flere fly". Flya, som du sikkert hører innimellom hvis du ikke er politiker, vil fly innover Sarpsborg oftere, og senere på kvelden. Hvorfor reagerer ikke våre politikere på at vi i Sarpsborg kommune skal bebråkes noe inn i helvete ? Har de vært på fotballkamp i Rygge også ?

Psss : Dagsavisen melder at STATSMINISTER jens Stoltenberg har forhåndsdrøftet pensjonsreformen med en av partene i arbeidslivet FØR alle andre. På turer rundt Bånntjern har han hatt med seg LO-leder Gerd-Liv Valla. Den gamle marxisten fra Blindern. Litt skal vi jo ha igjen for de 5 millionenen vi har kjøpt oss et parti for. (Og de pengene Jens bruker er jo kun fellesskapets ... hi.hi. hi .........)

Pssss : (brev til SA)

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg Arbeiderblad kommer sannheten fram. Politikerne opererer med TO typer politikk. En politikk de skal bruke for å bli valgt inn på Tinget og få morro arbeid og bilær (hva skulle Statsministeren med en stæsja UNGDOMSBIL montro ?) og bra pensjon (lønna er dårlig dessverre, men det er vel derfor vi får de politikerne vi får) og en politikk som de bruker i virkligheten verden. Når virkligheten kommer sigende og man gjør det motsatte av hva man sa for å bli valgt inn på Tinget, så heter det ikke LØGN, neida, SA slår fast at når de rødgrønne (og muligens når opposisjonen gjør det samme?) juger, så heter det REALPOLITIKK. Gassrensing ? Nei det var FØR valget det ! Hi, hi, hi, hi. Nå lurte vi IDDIOTENE igjen dere, de trodde på det vi sa FØR VALGET. Ha, ha, ha, ha, halasajkold ! Men EGENTLIG så er det ganske alvorlig når de aller upperste sier noe og gjør noe annet.

Arbeiderpartiet i Sarpsborg lyver om eiendomsskatten. Partiets gruppeleder, Linda Karlsen, lovte i fjor at man ikke skulle øke eiendomsskatten. Da budsjettet ble behandlet på høsten samme år, gikk partiet inn for en økning med ti prosent. I den debatten lovte Arbeiderpartiets gruppeleder, Linda Karlsen, at det ikke skulle foretas omtaksering. Nå foreslår Arbeiderpartiet det. Det står i SA. REALPOLITIKK ? Nei. Reinspikka LØGN !! Og da kommer spørsmålet : Er Arbeiderpartiets gruppeleder, Linda Karlsen, en realpolitiker eller en løgner. Er en spade en spade ?

"Pappa !? Skulle vi ikke få schjylling og laks og scjøttkaker til lunch på skolen ?"
"Jo, barnet mitt. Det så vi alle på farvefjernsynet at finansministeren og skoleministeren lovte i beste sendetid."
"Men når FÅR vi det da pappa ?"
"Kanskje aldri barnet mitt."
"Pappa?! Du har sagt at det er stygt å lyve!!!!!"
"Dette er ikke løgn, barnet mitt. Det er REALPOLITIKK."

Roger Larsen

1 comments:

Anonymous said...

Disse ungdommene som ikke kunne oppføre seg fra Kruseløkka..

Var dette våre nye landsmenn som pga ifølge sosialistene grunnet fremmedgjøring i det norske samfunnet raner, knivstikker og banker opp folk, og generelt er ute av kontroll, fordi ingen tør å gjøre noe med dem, fordi man reddet for å bli stemplet som rasist?

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls