Wednesday, October 11, 2006

Kvælme (fopall) greier.

Vyrde Lesar.

I skal det brukes penger. Fem, seks milliarder skal brukes på det SA og kommunen kaller "gode prosjekter". Hooliganstadion - 400 millioner (kun for fotball - og friidrett å sånn har man vist tenkt på, men bare tenkt), sciensesenter i verdensklasse 4000 millioner = 4 milliarder , parkeringsplasser å greier å greier. Det bællær på seg, og samtidig føler ikke Engsmyr at noen av prosjektene er urealistiske eller overdådige. Og nettopp det gjør det så vanskelig å si nei til noen av dem.

Da var det annerledes med Greåker idrettsforening som ville bygge et par småblokker for å få penger til miniputtlagene sine. På Greåker var det helt umulig, helt rettogslett forferdelig og om de lurte på noe (greåkerforeldrea) så kunne de bare stikke innom kontoret til Olførern (bor han ikke på Moa da ?) å ordne opp. Eller kanskje invitere på fopalltur til Ålesund, eller en annen tur, feks til Glasgow (det blir bonuspoeng på korta av slikt).

Har det rabla for SA ? Eier de ikke motforstillinger mot fantasiene ? Spiser de alle ved det samme bord ? Hmmm .... boligannonser vil det nok kanskje bli flere av og andre annonnser og hmmmm ....

Gratis ferie? Egentlig så er det nok pænga å spar her !!
Lærermangel ? Egentlig ikke så rart etter at hun har rakket ned på sitt eget yrke i årevis.

Roger Larsen

Ps :
SA sensurerer dette ordet : Mhooligans. De endrer det til muligens eller kanskje, det er mhooligans for meget å forlange at de ser på hva som skjer på fotballstadioene rundtomkring i verden ? Eller lokker opp øra. De, reporterne fra SA, må være de eneste som ikke hørte tilropene : "TA NÅ DEN NEGERN" og andre brøl om den eneste fargede spilleren på stadion når Mammado (?) spillte på SFK. Jeg hørte de hver gang jeg var der !! Lokk øra og lat som om virkligheten ikke er der.

Pss :
Den RødGrønne regjering tar 471 millioner i utbytte fra Posten (mer en dobbelt av det de sa ved valget) og tar derfor penger som er våre. Frimerkegebyret skal jo være en tjeneste til landets innbyggere, ikke en ekstraskatt !

Psss :
La Afrika sulte !! LEVE TOTEN. Det er jo en grunn til at vi må betale myyyyyyye mere skatt. Og dyrere mat, selvsagt.

Pssss :
Skogeierne (bøndene) vil ha erstatning for elgen som ulven spiser opp. jeg er sikker på at de 15 ulveparene som holder til i Norge, minst spiser 1000vis av elg i året. Sånnt blir det jo skattefrie extrainntekter av, selvsagt unntatt gårdsregnskapet.

Psssss :
Den RødGrønne regjering vil senke trygdeytelsene (kanskje ikke så rart når mange på trygd får mer enn de som jobber om man legger isammen alt : husleiestøtte, trygd, strøm, vann, forsikringer, Tv-lisens, busskort og muligens utdannelse). Signalet kommer via Pølsehansen, JernHansen, TaperHansen, som ikke vil kritisere den svenske regjering som kutter i trygdeutbetalingene. Tenk om bungdom må jobbe for like lite som POLAKKENE !!! Eller ha lærlingelønn, som det het i gamle dager.

Pssssss:
To av politikerne som skal være med i den nye svenske regjeringen er tatt for svindel, den ene , som en av Venstres topper, for å betale svarte penger til en annen forbryter, og en for å unnlate å betale TV-skatten. Starter dårlig dette her.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls