Friday, October 13, 2006

SurreVirregreier.

Vyrde Lesar.

I vil noen ha et spektakulært tårn. Bra. Vi må vise fram det vi har, også av tissetasser (tissetass er forøvrig et ord som ikke er tillatt i SA, penis derimot går an). Noen mener vistnok at redskapen er enorm, men det skjønner jeg ikke. Har ikke alle en sånn tissetass da ?

Bergen gjorde ikke det Sarpsborg nå gjør, og dette ble det ikke noe av ! Heldigvis. I dag er Bergen en av Norges største turistattrraksjoner (med alt dette medfører av bråk, ståk, leven og inntekter). Bryggen er på verdensarvlisten, middelalderen ligger helt oppe i dagen og de er innfallsporten til "the Fjords", på alle språg. Og de er, med rette, stolte av byen sin, velbevart som den er. Velbevart er desverre ikke havebyen Sarpsborg. Her reiser den ene brunostbetongblokka etter den andre seg. Med Arbeiderpartiets velsignelse. Egentlig så er det vistnok bare å ta en telefon, og så FÅR man ei sentrumstomt billug eller gratis. I hvertfall om man tilhører de aller rikeste eller drar på fopalltur med noen. Hvilken hatt var det i dag da montro ?

Roger Larsen.

Ps : Nå går SurreVirrepartiet inn for å pøse gift ut i lufta fra GASSkraftverket på Mongstad, noe de mente var uakseptabelt i SurriMorra ærklæringen. De går (lokalt) inn for å la de enarmede bandittene bestå, og Jens Stoltenberg forbereder seg på regjeringenes sammenbrudd. Frieriene til KRF kan neppe tolkes på en annen måte.

Pss : Endelig kan byens politikere visa at de er opptatt av kultur. Det er bare småpenger som skal til i første omgang, med Folkets Kultur Hus og Kulåsparaply.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls