Sunday, October 22, 2006

Bydelsgreier.

Vyrde Lesar.

I skal det bygges STORT. Det er FK Sparta Sarpsborg som er satt i førersetet for de omfattende Stadion-planene. Engsmyr har vært i jevnlig kontakt med anleggsgruppa i FK Sparta Sarpsborg på uformell basis og nå venter han på en formell henvendelse fra klubben, slik at Stadion-prosjektet kan få en politisk behandling.

SA viser oss bildet fra den sprudlende Ålesundturen.



OMVISNING: Ledende profiler i Sarpsborg kommune og i FK Sparta Sarpsborg på omvisning på Color Line stadion i Ålesund. Fra venstre: Sparta-formann Lars Malmberg, daglig leder Tor-Ivar Pettersen, styremedlem Arne Hæhre, rådmann Einar Evensen, styremedlem og anleggsansvarlig i Sparta, Øivind Skjelle, daglig leder i Color Line stadion Helge Blindheim og ordfører Jan O. Engsmyr.

Og her er det flere med mange hatter. Fagforbundet i LO har Fagbladet som kommunikasjonskanal. De er opptatt av vennskap og nettverk. Det ville være helt på jordet å påstå at noe slikt foregår i vår lille snille kommune, men artikkelen er interessant alikevel, her beskriver vi i LO vennskaps og nettverkskorrupsjon. Sånnt har aldri jeg tenkt på egentlig, og gjør det heller ikke til daglig. Men så var det det med hattene da.

Vi dropper økologisk mat, ikke bare fordi den er dyrere, men også fordi den er umoralsk. Det blir som å hugge trær med øks, sag og hest, kanskje morro, men ikke en levedyktig næring. Det å produsere mindre mat fordi man ikke vil tilpasse seg virkeligheten, det er overproduksjon av mat i Norge, kun for å forsatt beholde de enorme subsidiene som åretapper landet (skoler, veier, sykehjem, du og jeg lider under denne umoralske og tyvaktige framferd) må ta slutt. Det sier tilogmed Kirkens Nødhjelp. Norges bondelag mener (selvsagt ) at Kirkens Nødhjelp ikke har peiling på sultene barn, fattige lang og elendighet. Det er jo i de Norske distrikter at elendigheten florerer. Og Vidkun Quislin var en bra mann sa bøndene i Telemark på 70tallet : HAN LA IKKE PRESS PÅ DYRKA MARK !

Roger Larsen.

Ps : To kinesere er dømt for menneskesmugling og handel med barn (i Sverige), Tilsammen forsvant 150 asylsøkerbarn og ungdom fra nordiske mottak. Smuglerne fikk 2 år og 2 år og 3 måneder. De burde hatt livsvarig. For hvert barn !

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls