Thursday, October 19, 2006

Indrefilettomtegreier.

Vyrde Lesar.

I (denne linken går til et tilfeldig sted, akkurat som søkefunksjonen i SA) er det noen som tjener ustyrtelig mye penger på boligsalg. Når man i tillegg får tomteindrefileer gratis (ja når man betaler ca 1,2 mill for en kjempesentral tomt (og det etter å ha tett en telefon til en tilfeldig(?) person i kommunen) og selger leiligheter for 2,7 millioner pr stykk, så er det GRATIS) av kommunen, så er man vel så nærme det dollarske himmelrik man kan komme.

Fra Fagbladet : (Even Tømte)

"De største problemene med korrupsjon i Norge oppstår i kontaktflaten mellom offentlig og privat sektor, ikke minst i forbindelse med offentlige innkjøp, mener Jan Borgen. Offentlig sektor kjøpte varer og tjenester for nær 256 milliarder kroner i 2004. Mange av milliardene fordelt med vennetjenester eller egen økonomisk vinning som rettesnor.

Det kan dreie seg om vennskaps eller nettverkskorrupsjon."

Roger Larsen.

Ps : (fra SA bloggen)

Sykelønnsordning (igjen)
Innsendt av Roger Larsen (ikke verifisert) på Tor, 2006-10-19 07:37.
En 33 åring fra Bangladesh har utøvd ekstrem vold mot sin barnebrud står det i dagens Dagsavisen. mannen som jobber med flerkulturell forståelse er siktet av Oslopolitiet for familievold.

Mannen er nå SYKEMELDT !!!!

Helt uforståelig ! Hva er det egentlig som foregår ? Er voldsutøvelse mot barn en sykdom ?

svar sitér
Sykelønnsordningen
Innsendt av Roger Larsen (ikke verifisert) på Ons, 2006-10-18 07:46.
Det er mulig at SA ikke vet det, men man trenger vistnok ikke være syk for å bli sykemeldt lenger (på meg virker det helt absurd), men statlige, fylkeskommunale, kommunale og private virksomheter misbruker sykelønnsordningen når de skal rasjonalisere. Se på NSB, posten og andre store bedrifter. Det er et merkelig og umoralskt system. Det triste er at både arbeidsgivere, arbeidstakere, LO, storting og regjering MÅ være oppmerksomme på misbruket, MEN DE GJØR INGENTING MED DET. Untatt Jern-Hansen da, og han fikk jo et rapp over fingra...

svar sitér
Sykelønnsordning og arbeidsledighet
Innsendt av Blogger (ikke verifisert) på Ons, 2006-10-18 14:50.
Og nå i dag meldes det at folk melder seg arbeidsledige vha oppsigelser fra arbeidsgiver for å få arbeidsledighetstrygd mens de går hjemme med barn. Og akkurat som i forrige innlegg, Ingen vet noe om det !!! merkelig.
svar sitér

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls