Thursday, October 26, 2006

Jentegreier.

Vyrde Lesar.

I bryter Sarpsborg Arbeiderparti løftene så det susær. Men hva er det egentlig som skjer ? Hadde de egentlig tenkt å holde løftene ?

Det vi ser er en ung, intelligent, politisk stjerne som skal brytes ned. Linda Karlsen har blitt lurt av sine egne. Hun ER nemlig ingen løgner, men hun skal fremstilles slik. Linda Karlsen er nemlig en fare for de etablerte oldingpolitikerne i Sarpsborg Arbeiderparti, og hun skal skvises ut. Hun settes til å fronte saker som allerede er avgjort på bakrommet (noen har tatt en telefon ?), og hun skal kastes til ulvene, hun skal slites ned, hun skal ødelegges politisk, hun skal raseres. Hun utgjør nemlig en fare for den etablerte maktelite. En maktelite som drar på fotballtur med eiendomsutviklere og boligspekulanter. Det er kampen om Sarpsborg Arbeiderpartis sjel vi ser, skal framtiden styres av ungdommen eller av politiske oldinger med isbiter i gintånnikken?

I mai 2004 fikk en annen frittalende, intelligent og sterk kvinne, Anne Grete Erlandsen, brutalt sparken av rådmann Einar Evensen. Så brutalt at det etterpå ble inngått et forlik med kommunen angående den råe oppsigelsen. Hun tok sykehjemsboernes parti. Også hun var farlig for de etablerte nettverkene innad i kommunen.

Det vi ser er et mønster. Unge, intelligente og sterke kvinner sees på som en fare, og skal de presses ut av sine verv med alle midler. Intelligente jenter har alltid utgjort en fare for gamle menn. Husk hekseprosessene.

Til byens jenter : Når valget kommer, er dere mest intressert i fotball eller av samfunnet ? Det er fortsatt lovlig å endre på valglistene. Start oppmarsjen NÅ !

Roger Larsen.

Ps : Har de skjønt noe ? Men kanskje 30 år for sent ?

Pss : Men fisken skal selges også heller ?

Psss : I Fredrikstad har Sivilombudsmannen talt kommunen midt i mot. Min festetomt som ligger midt i trafikken (kommunen lurte de gamlingene som bodde her før godt, bra kommunen) ble taxert som om den skulle ligge i Hesteskoen. Jeg var jo en IDDIOT som kunne spørre om taxeringen var feil, den var nemlig gjort av KOMMUNEN !!! Men dette viser at jeg hadde rett, det var nemlig slik at de skulle begrunne taxten.

Pssss : Disse trailerne vil Ordfører Engsmyr og Arbeiderpartiet sluse gjennom Greåkerdalen. Det kan bli mye avgasser i skoleromma da !

Psssss : Telenor selger Satelittdivisjonen. Smykkeskrinet til den RødGrønne regjering er lukket. Blir det nok en dørfabrikk ?

Pssssss : de rødGrønnes ønskefylke.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls