Thursday, September 15, 2005

Det vil være en stor overraskelse dersom noen fra Østfold får plass i regjeringen til Jens Stoltenberg.

Vyrde Lesar.

Valget er over, en RødGrønn regjering inntar et flertall av taburettene, men de har ikke flertall i folket bak seg. Et valgsystem bygget på forskjellsbehandling av landets innbyggere viser oss sin verste side.

Det er ikke din inntekt som bestemmer, ikke antall fabrikker pr km2, ikke exportverdien av det du produserer, ikke din iq, ikke antall barn, ikke din kirkelige status, ikke hvilken biltype, ikke din utdannelse, men HVOR STORT FYLKE DU BOR I, som bestemmer din valgvekt.

Og det synes politikerne er RETTFERDIG og det vil de ikke gjøre noe med.

Det er nesten som å høre de kristne : dagens valg av kirkestyre (eller hva det nå heter.. menighetsråd ?) skal ikke gjøres samtidig med kommunevalget, men på en bortgjemt søndag, i en bortgjemt krok i et bortgjemt hjørne av en bortgjemt kirke. Man kunne jo risikere at ALMUEN stemte, og der går grensen.

At Østfold ikke får regjeringsplass er ikkeno rart. Det sentrale Østland har alltid vært rikspolitikernes hatobjekt, i politikerspeek er vi "de rike", "de som har mest". At vi eksporteter verifull høyforedlede produkter og ikke råvarer, det blir jo sett på som et svik, og uansett så er det industrien i distriktene som er viktig, ikke den i Østfold. Her er visst den riktige industripolitikken at det vaskes flasker !!

Men de kommer nok tilbake om fire år, politikerne.

LeverpoSVtei ...
LeverpoSPtei ...
LeverAPostei ...

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls