Tuesday, September 27, 2005

ta rotta på enslige mødre (to) !

Vyrde Lesar.

Det viser seg at det rødgrønne kjøp av Vaskebakke sin vrakvilla med strandtomt kanskje var litt overilet. Her skulle man vise handlekraft før man hadde sine møter på det fagforeningsfrie hotellet Surr i morra, og slenget 30 millioner skattekroner i fanget på en av de som "har mest fra før". Ganske dumt egentlig, når Oslo kommune var ute å forhandlet om kjøp av strandeiendommen til 10 miliioner. Alså 20 millioner under "markedspris", og som pikenes Jens sa, dette er bare begynnelsen !! Ja, ja, og så skal man ta enslige mødre som bor "ulovlig" sammen med barnets far, og får noen "ulovlige" hundrelapper ekstra pr måned. Akkurat nok til en måndes bleieforbruk, om man kjøper de på salg.

Samtidig har en rik Indier slengt noen skudd rett inn i en reinsdyrflokk, og felt fire dyr med et skudd. Hva sier loven til slik skyting da montro ? Er det lovlig å gå på flokkjakt. Hvor mange dyr ble skadd i tillegg vet man jo ikke !

Men så var det den enslige moren i Vennesla da, for rike Indere og Kapteinen på Ultraluxusskipet : for noen villbasser, for noen villbasser. Og nuh drikker de vel Krug og skråler om jaktdåden !

Roger Larsen

1 comments:

Anonymous said...

De grove brudda er kanskje ikke blandt "enslige mødre", men heller de som lever 100% av falsk trygd.

Og de finnes DET mange av.

F.eks min nabo, en mann i 50årene, som bare jobber 25% da hans kropp ikke tåler mer. Men dette hindrer ham ikke i å dra på ferier, cafebesøk og skogsturer når han ikke jobber. (han har til vanlig kontorjobb!) Og innimellom får han dra på statlig avlastningshjem for å ro seg ned mellom alle feriene.

Eller hva med en viss person som driver butikk ved torvet, men som mottar full trygd? Det er jo bare å sett noe i andre sitt navn, jobbe "gratis" (som dem sier)

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls