Thursday, September 29, 2005

Missisippi og Surr i Mårra.

Vyrde Lesar.

Oljeinstallasjonene utenfor USAs orkanrammede kyst, lekker ikke olje. De overlevde orkanen og produksjonen av olje er nå på vei opp igjen. Bensinprisen vil nok forbli på over kroner 10 pr liter, men nå kommer hybridbilene som de rødGRØNNE skal gjøre bil(lige), bil(lige), så da har vi intet å frykte.

(På Surr i Mårra er det forøvrig mye surr. SV vil eller vil ikke ha soldater i Afganistan. Dette er en operasjon velsignet av NATO (art. 5 angrep på et land (USA) i alliansen,) velsignet av FN (art. 51) og i tillegg er tilstedeværendet i Afganistan gitt mandat gjennom res. 1368 av Sikkerhetsrådet i FN). Og skolemat, som jo var HOVEDOPPSLAGET i SVvalgkampen, nei det var visst ikke så viktig allikevel. )

(På Surr i Mårra er det mere surr. SP, som er imot homseadopsjoner (the band kept playing on) er visst for homseadopsjoner allikevel (Her kommer BØNDA, BØNDA i fra nord), mens Jens ... ja, ja ... vet folk hva de stemte på montro ? Det de fikk var ihvertfall ikke det de trodde før valget !)

Men Missisippikysten er mer enn oljeinstallasjoner.

Når den Norske delen av USA, midtvesten, nå begynner innhøstning av soya, korn og andre landbruksvarer, så skal varene ut i verden. Varene skal ut til forbrukerne, og frågan blir da : Vil havnekapasiteten være brukbar, er Misisippi farbar, får vi en flaskehals hvor flaskehalser ikke er ventet. Det er nemlig i dette områder, orkanområdet, store deler (50%) av USA enorme eksport av landbruksvarer føres ut. Blir det hungersnød noen steder, eller vil lokal produksjon ta av for et eventuellt tap ?

Se det, og fugleinfluensa, nei sånne ubetydlige ting diskuteres nok ikke på Surr i Mårra !!!

Roger Larsen

SISTE FRA SURRIMÅRRA : Finnmarkinger og Nordlendinger skal måtte fortsette på de nedlagte filetene. Oljeleting og oljeboring skal visst bli forbudt !!! TILTREDES !!!!

2 comments:

Anonymous said...

Uten Nord Norge hadde ikke de rødgrønne vunnet, de kan takke seg selv.

Roger Larsen said...

vel, uten en urettferdig valgordning hadde ikke de rødgrønne tilsynelatende vunnet. Man kan jo ikke holde det mot "Nord Norge" at de er forfordelt av drittsækkan sørpå !

Vi træng mykje meire pænga, VAR jo låten før, men det har jo forandret seg litt.

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls