Monday, February 21, 2005

Høytflyvende og interessant.

AP-ordføreren i Sarpsborg har nå ombestemt seg. Etter å ha valset ned ungdomsopposisjonen i sitt eget AP-parti i ha-ha-halaskjold saken, er det nye ideer som har dukket opp i AP-ordførerens hjerne. (Hæ, Hæ, nå lurte vi ungdommen IGJEN!)

Selvom flyttingen av Valaskjold Ungdomsskole ble begrunnet med plassmangel for Teknikken, skolen ved siden av ungdomsskolen, er det nå Teknikken som skal flyttes. Og den skal flyttes til Grålum hvor både Borg Næring og Eiendom (eller hva det nå heter selskapet som ordføreren bestyrer) og Tune Eiendom har store eierinteresser. Her skal penger tjenes. Her skal trafikkmaskineres og her skal ekstremfortettes.

Den nye brølende trafikkåren som skal føre tusenvis av biler fram til den nye Høgskolen og det planlagte sykehuset, skal føres gjennom Greåkerdalen og gamle Tune kommune skal ekstremfortettes slik at Sarpsborg kommune blir større og får storbymidler. Storbymidlene er også drivkraften bak den planlagte raseringen av gamle Tune kommunes siste sentrale grønne lunge : Langemyrbiotopen.

Slik er politikken, man juger, man manipulerer og man flirer godt på bakrommene. Nå lurte vi dem igjen, tullingvelgerne.

Men det kan sees på fra en annen kant : Hvor mye løgn skal til før man rett og slett slutter å stemme. Å ikke avgi stemme er også et politisk valg. Og når politikerne selv står med spikerpistol for å slå de siste spiker i troverdighetens kiste : Who cares ?

Det rare er at man ser ut til å ha råd til å bygge ny vei gjennom Greåkerdalen, men ikke vedlikeholde eller forbedre de gamle veiene her i distriktet ... tilogmed veibelysning skal men fjerne, langs skoleveiene !!!!

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls