Saturday, January 06, 2007

Problemstillinger

Vyrde Lesar.

I er Lederen bekymret for korrupsjon. Bystyret i Sarpsborg gir bort tomter billig til noen av byens entrepenører. Hvorfor det ? Og i 2007 ?

Bystyret skal gi bort (?) en indrefilettomt ved stadioen til -- ja til hvem da ?

Hvorfor er det slik at folk rundt fotballmiljøene er spesiellt intrisert i entrepenørvirksomhet og utbygging og har nære kontakter og ymse kontaktflater til det politiske miljø ?

Hvorfor ser ikke Sarpsborg ARBEIDERblad på disse problemstillingene ?

Hvorfor problematiserer ikke Sarpsborg ARBEIDERblad enkelte politikeres styredeltagelse i kommunale selskaper. Vet de ikke at her kan mange roller blandes til en salig grøt ?

Vet de ikke at folk som underviser i styrearbeid anbefaler at sentrale politikere holdes unna sentrale styreverv ?

Hvorfor fikk en sentral politiker kjøpe en tomtebit i Sarpsborg sentrum (med hurrarop fra eiendomsavdelingen - eller hva de nå heter), mens undertegnede ikke fikk kjøpe en lite sentral tomt på Kurland ? Og hvorfor fikk jeg ikke salgssummen når jeg ba om innsyn i salgspapirene ? Vi vet jo prisen på festetomter i sentrum. Men denne saken kommer jeg nok tilbake til, kanskje ....

Gågata en hverdag klokka 10 på 12. Parkeringsavgifter og varehustragedien på Sandtørje har vært en vellykket dødshjelp til denne engang så travle gate. Rådhuskameratene kan også ta seg en tur ned på Greåker for å se hva de greide ved å legge et par varehus utenfor Greåker sentrum. Tilogmed pavlijongen røtnær opp !


Roger Larsen

Ps : Hva er det som feiler Gilde ? Driter de i kundene ? Ren norsk mat ? Sikker norsk mat ? Nå går ledende politikere i hele verden inn for en rettferdig handel. Norske politikere tar mer hensyn til velfødde bønder enn sultne barn i den tredje verden. Vi skal få billige skjorter og annen billig dritt fra Kina, men ikke billig mat fra den tredje verden. Man lax skal vi selge !!

EKKEL DOBBELMORAL.

PSS :
Polen nesten 5000
Tyskland 1000
Sverige ca 1000
Somalia 900
Thailand 900
Litauen 900
Irak 800
Russland 800
Fillipinene 750
Burma 550

Dette er innvandrertallene for 2006. Hvis det er noen grupper blandt disse som har tilpasningsproblemer, så bør de hjelpes i sine nærområder.

Globalt sett så er denne hjerneflukten, som store deler av immigrasjon/emigrasjon er, et stort problem for fattige land. Enkelte land mister ca halvparten av sine leger, ingeniører og andre med utdannelse, til oss i den vestlige verden. Når vi da nekter å kjøpe det de produserer og istedet bataler bibelavlat og katastrofetilskudd til de rammede, da er det : PÅ STEDET HVIL og ofte i revers. Er vi onde som setter pottitter høyere enn sultne barn i den tredje verden ?

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls